چهارشنبه ٢٤ مهر ١٣٩٨

کد اطلاعیه: ٧٢٩٩
تاریخ انتشار: ٠٥ خرداد ١٣٩٨ ساعت ١٠:٣

اطلاعیه دانشگاه شهرکرد در خصوص مصاحبه دکتري سال 1398

ضمن تبریک کسب حد نصاب نمره برای شرکت در مرحله ارزیابی تخصصی آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1398  موارد ذیل را به اطلاع داوطلبان می رساند:

1- مدارك مورد نیاز :

- فرم تکمیل شده مشخصات داوطلب (دریافت فرم مشخصات)

- اصل و تصویر مستندات مربوط به كليه موارد ذكر شده در بند های "ب" و "ج" فرم مشخصات

- تصویر صفحات شناسنامه، کارت ملی و مدرک نظام وظیفه

- تصویر کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتري سال 1398

- تصویر مدرك کارشناسی و کارشناسی ارشد و ریز نمرات هر دو مقطع

تبصره 1-داوطلبانی که دانشجوی سال آخر دوره کارشناسی ارشد و یا دکتری حرفه ای بوده و حداکثر تا تاریخ 31/ 6/ 98 فارغ التحصیل می شوند (اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک مطابق فرم مندرج در صفحه 39 دفترچه راهنمای شرکت در آزمون مذکور و یا فرم مندرج در صفحه 99 دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی).

تبصره2- آن دسته از داوطلبان که فارغ التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می باشند علاوه بر اصل مدرك کارشناسی ناپیوسته می بایست اصل مدرك کاردانی را نیز ارائه نمایند.

- اصل گواهی مبنی بر اینکه عضو هیات علمی "رسمی-قطعی" و یا "رسمی-آزمایشی"تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده که به تایید بالاترین مقام ِمسئول نیز رسیده باشد به انضمام حکم کارگزینی، برای آن دسته از افرادی که از امتیاز مربی در این آزمون استفاده نموده اند.

تبصره 3- به همراه داشتن اصل شناسنامه و كارت ملي و مدرك كارشناسي و كارشناسي ارشد در زمان مصاحبه الزامي است.

2- شرایط عمومی و اختصاصی داوطلبان:

- احراز تمامی شرایط اعلامی در دفترچه شماره (1) و (2) آزمون نیمه متمرکز دکتري سال 1398 الزامی است.

3- ساير موارد

الف) انجام مصاحبه براي داوطلباني كه در مرحله اول (سنجش علمي)، شركت نكرده يا فاقد شرايط و ضوابط لازم (عدم كسب حد نصاب، فارغ التحصيل نشدن در زمان مقرر،‌ عدم اعتبار كارنامه و ...) باشند، تحت هر عنوان ممنوع است.

ب)مصاحبه برای کلیه داوطلبان هر رشته گرایش صرفا یک بار (تاریخ اعلام شده) انجام می شود و عدم مراجعه داوطلب در تاریخ اعلام شده، به منزله انصراف وی تلقی خواهد شد.

ج) ظرفيت پذيرش دانشجو در دانشگاه شهرکرد مطابق با ظرفيت تاييد شده از طرف سازمان سنجش آموزش کشور و براساس آنچه در فراخوان پذيرش اعلام شده است، می باشد.

د) نیازی به ارسال مدارک به صورت پستی و یا ثبت نام اینترنتی نمی باشد و مدارک مورد نظر (فرم مشخصات، مدارک و سوابق آموزشی و پژوهشی و اصل فیش واریزی) در روز مصاحبه توسط داوطلب ارایه خواهد شد.

ز) مصاحبه پذيرش دانشجو رشته مديريت حاصل­خيزي و زيست فناوري خاك گرايش شيمي، حاصل­خيزي خاك و تغذيه گياه (كد 4676)  در زمينه حاصلخيزي خاك و تغذيه گياه انجام می پذیرد.

ژ) مصاحبه پذیرش دانشجو در رشته ریاضی کاربردی  (کد 2946) در زمینه های گراف و ترکیبات، شبکه های کامپیوتری، معادلات دیفرانسیل و کنترل بهین انجام می پذیرد.

ه)مصاحبه پذیرش دانشجو در رشته مدیریت حاصلخیزی و زیست فناوری خاک گرایش بیولوژی و بیوتکنولوژی خاک (کد4685) صرفا صبح روز سه شنبه مورخ 21/ 3/ 98 انجام می پذیرد.

4- محل  و زمان برگزاري مصاحبه:

محل برگزاری مصاحبه تمام رشته گرایش ها در دانشگاه شهرکرد و در دانشکده مربوطه و زمان شروع مصاحبه از ساعت 30/ 8 صبح، مطابق جدول پیوست خواهد بود.

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه                        تلفن: 32324629 038

دریافت فایل جدول زمان بندی مصاحبه رشته ها