چهارشنبه ٢٢ آبان ١٣٩٨

اطلاعیه جدید فرایند ثبت نام و انتخاب واحد الکترونیکی ترم تابستان 1398

کد اطلاعیه: ٧٣٠٠
تاریخ انتشار: ٠٩ تیر ١٣٩٨ ساعت ٩:٣٥

اطلاعیه جدید فرایند ثبت نام و انتخاب واحد الکترونیکی ترم تابستان 1398 مربوط به دانشجویان دانشگاههای دیگر متقاضی مهمانی در دانشگاه شهرکرد

اطلاعيه فرايند ثبت نام الكترونيكي ترم تابستان 1398 مربوط به دانشجويان دانشگاههاي ديگر متقاضي مهمانی در دانشگاه شهركرد

دانشجویان محترم سایر دانشگاهها که متقاضی اخذ درس به صورت مجازی در نیمسال تابستان 98 می باشند، توضیحات ارائه شده در لینک زیر را مطالعه کرده و پس از کلیک بر روی دکمه "شرایط پذیرش را مطالعه نموده ام و مایل به تکمیل فرم جدید هستم" مدارک لازم را بارگزاری نمایید. لازم به ذکر است س از ثبت کد رهگیری در اختیار شما قرار خواهد گرفت. لطفا کد ره گیری خود را یادداشت نموده و در صفحه قبلی (شکل زیر). با وارد کردن آن و زدن دکمه جستجو لیست دروس ارائه شده را مشاهده نمایید.

لينك مربوط به  ثبت نام الكترونيكي دانشجويان دانشگاههاي ديگر متقاضي انتخاب واحد ترم تابستان 1398 در دانشگاه شهركرد:

تذكرات مهم:

• فرايند ثبت نام و انتخاب واحد كليه دانشجويان بصورت الكترونيكي انجام مي شود و نيازي به مراجعه حضوري دانشجو به دانشگاه شهركرد نيست.
  • معرفي نامه دانشگاه مبدأ و ساير مدارك لازم (عكس، كارت ملي و صفحه اول شناسنامه ) براي دانشجويان مهمان، از طريق فرايند ثبت نام، در پرونده الكترونيكي دانشجو ثبت مي گردد و نيازي به تحويل آن به صورت حضوري نيست.
  • لطفاً در زمان ثبت نام الكترونيكي، كليه تذكرات موجود در صفحه مطالعه شود تا براي ثبت اطلاعات خود با مشكل مواجه نگرديد.
  • در طی مراحل ثبت نام از کلیک برروی دکمه Back مرورگر خود و باز کردن بیش از یک صفحه مرورگر، خودداری نمایید و همه موارد را به ترتیب تکمیل نمایید.
  • دانشجويان دانشگاه شهركرد نيز از طريق سامانه آموزشي Sess همانند نيمسال­هاي قبل بر اساس بازه زماني تعريف شده در تقويم آموزشي ترم تابستان 1398مجاز به انتخاب واحد مي باشند.