جمعه ٢ اسفند ١٣٩٨

کد اطلاعیه: ٧٣٢٦
تاریخ انتشار: ١٤ بهمن ١٣٩٨ ساعت ١٤:٣١
 باسمه تعالي
استحضار ميرساند ثبت نام وام هاي دانشجويي (دكتراي دامپزشكي ،ارشد، كارشناسي ، ضروري ويژه ي دكتري )در نيم سال دوم  99-98  سراسر كشور همزمان در سامانه پورتال صندوق رفاه دانشجويان  از 98/11/15  تا مورخ 98/05/12 فعال ميشود. .لذا بر اساس بخشنامه ي صندوق كشور اولويت با آن دسته از دانشجويان است كه زودتر ثبت نام كنند .قابل توجه كليه دانشجويان براي وام هاي ازدواج وديعه مسكن متاهلي و ضروري اول مدارك مورد نياز را به اداره رفاه تحويل داده سپس در بازه زماني تعريف شده با مراجعه به پورتال دانشجويي ثبت نام نماييد.

شايان ذكر است  دانشجويان ازترم يك به بعد كه تاكنون وام دريافت نكرده اند سند تعهد و مدارك لازم را تا 25 بهمن به اداره رفاه تحويل دهند .

در ضمن قبل از ثبت نام وام  بنياد علوي  جهت دريافت فرمت گواهي كسر از حقوق وام بنيادحتما به اداره رفاه مراجعه نماييد.

آدرس محل ثبت نام و نحوه ثبت نام : http/www.swf/ir. يا در گوگل فارسي ثبت شود پورتال دانشجويي ، ورود به پورتال (كساني كه دفعه اول هست تشكيل پرونده )، يوزرو پسورد هر دو شماره ملي .موقع ثبت درخواست تمام موارد درفرم حتما چك و بازبيني شود.