پنج شنبه ٤ خرداد ١٣٩٦

انتخاب دکتر ابن علی بعنوان دانشمند جوان برجسته‌ی کشور

تاریخ انتشار: ٠٢ خرداد ٢٠١٥ ساعت ١٧:٤٩

دکتر مجید ابن‌علی عضو هیأت علمی دانشگاه شهرکرد و رئیس دانشکده فنی و مهندسی این  دانشگاه به عنوان دانشمند جوان برجسته‌ی کشور در رشته‌ی مهندسی برق انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، در سومین دوره‌ی معرفی دانشمندان جوان برجسته مهندسی کشور از سوی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، دکتر مجید ابن علی عضو هیأت علمی گروه برق دانشگاه شهرکرد و رئیس دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه به عنوان دانشمند جوان برجسته‌ی کشور در مهندسی برق انتخاب شد.

طراحی و ساخت سرعت‌سنج لیزری جهت اندازه‌گیری سرعت ورق فولاد، طراحی و ساخت سیستم‌های اسکادا و تله‌متری در تصویه‌خانه‌ها، طراحی و ساخت سامانه‌ی هوشمند نظارت، کنترل و مدیریت ناوگان حمل و نقل کشور، طراحی افزاره‌ها و سیستم‌های تمام نوری در ایران، طراحی ربات‌هایی با ابعاد نانو مجهز به سنسورهای نانو با دانشگاه Karlsruhe آلمان، همکاری در طرح مشترکی با دانشگاه‌های sydney استرالیا،   st Andrews اسکاتلند و  liyon فرانسه از جمله خدمات ارزنده‌ی علمی پژوهشی دکتر ابن‌علی می‌باشند.  گفتنی است فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران ازبین نخبگان مهندسی کشور دانشمند برجسته‌ی جوان را انتخاب و معرفی می‌نماید.

روابط عمومی دانشگاه ضمن عرض تبریک، تداوم موفقیت­های این استاد گرانقدر و دانشمند جوان را آرزو دارد.