چهارشنبه ٣٠ مرداد ١٣٩٨

روابط عمومی دانشگاه :

نشست صمیمانه هیات رییسه دانشگاه شهرکرد با رییس و اعضای هیات علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی

هیات رییسه دانشگاه شهرکرد با رییس و اعضای هیات علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهرکرد در نشستی صمیمانه دیدار و گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ٢٨ اردیبهشت ١٣٩٨ ساعت ٩:١١

ه گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، صبح روز یکشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، هیات رییسه دانشگاه شهرکرد با حضور دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه، حجت‌الاسلام دکتر سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر محسن مبینی معاون پژوهشی و فنآوری دانشگاه، دکتر غلامرضا شمس معاون اداری، مالی  و مدیریت منابع دانشگاه و دکتر پژمان طهماسبی معاون دانشجویی دانشگاه نشست صمیمانه‌ای با دکتر جهانگیر صفری رییس دانشکده ادبیات و علوم انسانی و اعضای هیات علمی این دانشکده برگزار نمودند.

دکتر جهانگیر صفری در ابتدای این نشست ضمن خیرمقدم به رییس و اعضای هیات رییسه دانشگاه شهرکرد، از آنها برای دیدار و تعامل با اعضای هیات علمی دانشکده‌ تشکر نمود و اظهار امیدواری  کرد این امر زمینه ای برای پیشرفت بهتر دانشکده شود.

در ادامه این نشست رییس و اعضای هیات علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی مسائل و مطالبات خود از قبیل احداث سر درب برای دانشکده، بهبود وضعیت سرمایش دانشکده، تجهیز کلاس‌های باقیمانده دانشکده به ویدئو پروژکتور، مسقف  نمودن و خط‌کشی پارکینگ دانشکده، رسیدگی به وضعیت مسکن و معیشت اساتید، راه‌اندازی مقطع ارشد برای برخی از رشته‌های دانشکده، تشکیل کمیسیون علوم انسانی، فضاسازی و درخت‌کاری محوطه دانشکده ادبیات و... را با هیات رییسه دانشگاه در میان گذاشتند.

گفتنی است، رییس دانشگاه شهرکرد پس از شنیدن نظرات مختلف رییس و اعضای هیات علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی طی سخنانی ضمن گرامیداشت ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات آن‌ها گفت: دانشکده ادبیات و علوم انسانی همراه با اعضای مجرب خود یکی از بهترین دانشکده‌های دانشگاه شهرکرد است. دکتر کریمی در ادامه به مطالبات و دغدغه‌های رییس و اعضای هیات علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی پرداخت و قول مساعد داد که پیگیری‌های لازم جهت رفع این مسائل انجام شود.

گفتنی است، در پایان اعضای هیات رییسه به تناسب موضوعات به برخی از سؤالات رییس و اعضای هیات علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی پاسخ گفتند.