English   |     |     |   یکشنبه ٦ فروردين ١٣٩٦

تاريخ و زمان انتشار :        ١٣٩٥/١٢/٤- 15:55 تعداد بازديد کنندگان:           25
برگزاری مجمع تاسیسی اتحاديه انجمن های علمی دانشجویی مهندسي كامپيوتر كشور در دانشگاه شهرکرد

مجمع تاسیسی اتحاديه انجمن های علمی دانشجویی مهندسي كامپيوتر كشور در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، مجمع تاسیسی اتحاديه انجمن های علمی دانشجویی مهندسي كامپيوتر كشور در روزهای 3و4 اسفندماه به میزبانی دانشگاه شهرکرد، در مجتمع لاله شهرکرد با حضوربهنام احمدی پور سرپرست امور فرهنگی دانشگاه شهرکرد،  حمیده عبدالهی کارشناس امور اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری و دبيران انجمن هاي علمي دانشجويي مهندسی کامپیوتر برخي از دانشگاه هاي كشور  برگزار شد.

این مجمع به منظور تصویب اساسنامه تاسیس اتحاديه انجمن های علمی دانشجویی مهندسي كامپيوتر كشور جهت زمینه سازی رشد و توسعه ی انجمن های علمی دانشجویی، ایجاد بستر مناسب برای ارتباط و همکاری گسترده و مستمر میان انجمن های علمی دانشجویی،گسترش فرهنگ مشارکت، همکاری ،رقابت و توسعه فعالیت های علمی و گروهی بین دانشجویان و..... برگزار شده است.

گفتنی است، این مجمع با حضور  نمایندگان انجمن های علمی مهندسی کامپیوتر 13 دانشگاه از سراسر کشور به مدت دو روز به میزبانی دانشگاه شهرکرد برگزار شد و پس از  تصویب اساسنامه اتحادیه، انتخابات  شورای مرکزی و بازرسان اتحادیه برگزار گردید و اعضای آنها با رای شرکت کنندگان انتخاب شدند.

نام:

ادرس پست الکترونيکی: