English   |     |     |   یکشنبه ٦ فروردين ١٣٩٦

تاريخ و زمان انتشار :        ١٣٩٥/١٢/٨- 17:53 تعداد بازديد کنندگان:           21
آیین افتتاح مرکز شتابدهی نوآوری دانشگاه شهرکرد

آیین افتتاح مرکز شتابدهی نوآوری دانشگاه شهرکرد با حضور نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد آیین افتتاحیه مرکز شتابدهی نوآوری دانشگاه شهرکرد بعد از ظهر روز یکشنبه 8 اسفند 1395باحضور حجت الاسلام والمسلمین نکونام نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد، شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت الاسلام سعید صفی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد، اعضای هیات رییسه دانشگاه و جمعی از دانشگاهیان برگزار شد.

در این آیین حجت الاسلام والمسلمین نکونام طی سخنانی با آرزوی موفقیت برای ایده پردازان مرکز شتابدهی و نوآوری دانشگاه شهرکردگفت: ما به جای دست ساز بشری باید از دستگاه خالق ایده بگیریم و آن را تبدیل به یک وسیله و امکان برای زندگی بشری نمایم.

گفتنی است، مرکز  شتابدهي نوآوری دانشگاه شهركرد با هدف شتابدهی ایده ها به سمت کارآفرینی و در نهایت تبدیل به شرکت دانش بنیان تشكيل شده است و عمده مخاطبين اين مركز، متخصصان و صاحبان ايده و كارآفرينان  هستند.

شايان ذكر است، تامين سرمایه نقدی اولیه، استقرار و استفاده از امکانات مرکز ( اینترنت، سیستم هاي كامپيوتري، اتاق جلسات)، حضور مربیان و کارآفرینان برتر استانی و کشوری در مرکز جهت کمک به تیم ها،  برگزاري دوره ها و کارگاه های مرتبط برای تیم ها و حضور سرمایه گذاران در پایان دوره جهت سرمایه گذاری در ایده های موفق برخي از حمايت هاي مهم اين مركز از ايده هاي دريافتي مي باشد.

نام:

ادرس پست الکترونيکی: