پنج شنبه ٤ خرداد ١٣٩٦

برگزاری نشست هم اندیشی دانشگاه و صنعت

نشست هم اندیشی دانشگاه و صنعت به میزبانی سازمان صنعت،معدن و تجارت استان برگزار شد . روز یکشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۶،نشست هم اندیشی دانشگاه و صنعت به میزبانی سازمان صنعت،معدن و تجارت استان چهارمحال و بختیاری با هدف بررسی ارتباط صنعت و دانشگاه برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٢٩ فروردین ١٣٩٦ ساعت ١٠:٣٨

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز یکشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۶، نشست هم اندیشی دانشگاه و صنعت به میزبانی سازمان صنعت،معدن و تجارت استان چهارمحال و بختیاری با حضور محمد فرامرزی معاون پژوهشی دانشگاه شهرکرد، مجید ابن علی رییس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهرکرد، بهرام حسین زاده مدیر دفتر ارتباط صنعت با جامعه دانشگاه شهرکرد، نعیم امامی رییس سازمان صنعت ، معدن  و تجارت استان و جمعی از صاحبان،مدیران و کارشناسان صنایع استان چهار محال  بختیاری با هدف بررسی ارتباط صنعت و دانشگاه برگزار شد.

در این نشست  محمد فرامرزی ضمن تبریک سال نو به صاحبان صنایع استان طی سخنانی گفت: دانشگاه شهرکرد پتانسیل خوبی در استان است و دانشکده های آن بخصوص دانشکده کشاورزی در زمره دانشکده های رده بالای کشور می باشد و دانشکده دامپزشکی در خصوص ارائه شیوه های علمی در تولید مواد لبنی و گوشت ظرفیت بالای دارد و همچنین دانشکده هنر دانشگاه شهرکرد نیز در خصوص صنایع دستی توانمندی قابل توجه ای در سطح کشور دارد. وی هدف از برگزاری این نشست را توجه به ارتباط مستمر دانشگاه و صنعت دانست و افزود: صنعت در دنیا ناگزیر به تولید فنآوری های است که در آن رقابت وجود دارد و دانشگاه در زمینه پژوهش و تحقیق می تواند به صنایع کمک شایانی کند.

معاون پژوهشی دانشگاه شهرکرد در ادامه  برای در اختیار قرار دادن توانمندی های علمی و پژوهشی دانشگاه به صنعت استان اعلام آمادگی کرد و با برشمردن همایش های آتی دانشگاه شهرکرد در زمینه صنعت گفت: صنایع بزرگ هر استان حامیان خوبی برای برگزاری همایش ها و تحقیق و توسعه در دانشگاه می باشند و از این رو انتظار بیشتری ازصنایع برای تعمیق پیوند خود با دانشگاه وجود دارد.

در این دیدار نعیم امامی رییس سازمان صنعت ، معدن  و تجارت استان  چهارمحال و بختیاری نیز با برشمردن توانایی ها و پتانسیل صنایع استان طی سخنانی گفت: ما بایدبه سمت برند سازی صنایع حرکت کنیم و این برند سازی باید در سطح دانشگاه صورت گیرد.

وی در ادامه گفت: پوست اندازی صنایع یک امر طبیعی است چرا که تکنولوژی جدید باید جایگزین تکنولوژی قدیم شود و در این جایگزین سازی نقش دانشگاه در توسعه تکنولوژی موثر است. وی همچنین اظهار امیدواری کرد تا صنایع با تعمیق ارتباط خود با دانشگاه از ایده های جدید برای توسعه واحد های خود بهره گیرند و صنعت در راه توسعه، نشر و آگاهی خود با دانشگاه همراه و همقدم شود.

گفتنی است؛ در این نشست صاحبان صنایع استان طی سخنانی از بازدید دانشجویان و کار آموزان از صنایع استان استقبال کردند و همچنین از عدم مهارت های علمی فارغ التحصیلان انتقاد کردند و خواستار جذب دانشجو در رشته های مورد نیاز صنایع استان در دانشگاه و بهبود مهارت عملی آنها شدند. علاوه براین مدیران صنایع خواهان اطلاع رسانی به موقع از برگزاری همایش های صنعتی جهت تعامل بهتر صنایع با این همایش ها شدند.