پنج شنبه ٤ خرداد ١٣٩٦

برگزاری نشست خبری دبیران سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران در دانشگاه شهرکرد

نشست خبری دبیران سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران در دانشگاه شهرکرد با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٢٩ فروردین ١٣٩٦ ساعت ١٠:٤٣

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز دوشنبه 28 فروردین1396، نشست خبری دبیران سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران با حضور مریم تقی زاده دهکردی عضو هیات علمی مهندسی برق(الکترونیک و مخابرات) و دبیر همایش، محمد علی محمدی عضو هیأت علمی مهندسی برق(الکترونیک و مخابرات) و دبیر اجرای همایش، محمد احسان بصیری عضو هیأت علمی مهندسی کامپیوتر و دبیر علمی همایش و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.

مریم تقی زاده دهکردی در این نشست گفت: سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران با همکار ی انجمن ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران در روزهای 30و31 فروردین در دانشگاه شهرکرد برگزار می شود و این کنفرانس جزء معتبرترین کنفرانس ها درزمینه پردازش تصویرو سیگنال است و کاربردهای گسترده و جذاب موجود در این حوزه از پردازش تصاویر ماهواره‏ ای تا پردازش تصاویر پزشکی و از کشف الگوهای موجود در داده‏ های متنی تا کاربردهای صنعتی باعث شده این حوزه نه تنها به یک حوزه ‏ی تحقیقاتی فعال بلکه به یک حوزه‏ ی کاملاً تأثیرگذار صنعتی و پزشکی تبدیل شود، وی هدف اصلی این کنفرانس را فراهم آوردن امکان هم‌اندیشی و بهبود همکاری میان متخصصان حوزه‌های مختلف مرتبط با بازشناسی الگو و تحلیل تصویر و ایجاد بستری مناسب برای تعامل بین پژوهشگران فعال در این حوزه و صنایع مرتبط دانست.

محمد احسان بصیری دبیر علمی همایش نیز در این نشست خبری گفت: 26دانشگاه های داخلی و 10 دانشگاه خارجی به این همایش425 مقاله ارائه داده اند که بعد از داوری 110 مقاله در 35 محور پذیزفته شدند که از این تعداد 50 مقاله به صورت شفاهی و بقیه به صورت پوستر ارائه می شوند.

دبیر علمی سومین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران در ادامه گفت: از دانشگاه های استان چهار محال و بختیاری 12 مقاله به دبیرخانه این کنفرانس ارائه شده که 8 مقاله پذیرفته شد.

محمد علی محمدی دبیر اجرای کنفرانس نیز در این نشست گفت: در برگزاری این کنفرانس تلاش شد تا با تمام دستگاه ها ارگان های مرتبط هماهنگی صورت بگیرد تا توجه آنها را به این کنفرانس معطوف نمائیم و در این راه نیز موفق شدیم و علاوه براین توانستیم 8 کشور خارجی را برای مشارکت در کنفرانس متقاعد نمائیم. وی همچنین از برگزاری یک نمایشگاه با 5 غرفه درحاشیه برگزاری این کنفرانس خبر داد.

گفتنی است، سومین کنفرانس بین‌المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران به همت گروه مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شهرکرد و با همکاری انجمن ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران، با هدف فراهم آوردن امکان هم‌اندیشی و بهبود همکاری میان متخصصان حوزه‌های مختلف مرتبط با بازشناسی الگو و تحلیل تصویر، ایجاد بستر مناسب برای تعامل بین پژوهشگران فعال در این حوزه و صنایع مرتبط، بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران، گسترش دانش موجود در زمینه پردازش تصویر و الگو و تبادل ایده‌های جدید توسط صنعتگران و پژوهشگران، 30 و 31 فروردین 1396در دانشکده فنی مهندسی دانشگاه شهرکرد برگزار می‌شود.

این کنفرانس در دو محور موضوعی بازشناسی الگو (تشخیص آماری، نحوی و ساختاری الگو، تشخیص الگو در بیوانفورماتیک و بیولوژیک محاسباتی و...) و تحلیل تصویر (تجزیه، تحلیل و درک تصویر و ویدئو، بخش‏ بندی ویژگی‌ها و توصیف گرها، تجزیه و تحلیل رنگ و بافت و...) برگزار می‌شود و به برترین مقاله‌های فارسی و انگلیسی ارایه شده در کنفرانس جوایز نقدی اهدا خواهد شد و مقالات برتر در مجله علمی پژوهشی ماشین بینایی و پردازش تصویر و مجله علمی پژوهشی " Journal of Medical Signals and Sensores"چاپ خواهند شدو تمامی مقالات پذیرفته شده این کنفرانس در سایت مرجع دانش (سیویلیکا) نمایه خواهند شد.

لازم به ذکر است، بازشناسی الگو و تحلیل تصویر از پرکاربردترین و گسترده‌ترین شاخه‏‌های هوش مصنوعی هستند که از سوی پژوهشگران رشته ‌های مختلفی چون مهندسی برق، کامپیوتر و ریاضیات مورد توجه قرار گرفته‏‌اند.

شایان ذکر است، اولین کنفرانس بین المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران در اسفند 1391 در دانشگاه بیرجند و دومین کنفرانس بین‌المللی بازشناسی الگو و تحلیل تصویر ایران در اسفند 1393 در دانشگاه گیلان  برگزار شد.