پنج شنبه ٤ خرداد ١٣٩٦

برگزاری هم اندیشی صنعت و دانشگاه در اتاق بازرگاني شهركرد

هم اندیشی صنعت و دانشگاه با حضور معاون آموزش، پژوهش و فنآوری وزارت صنعت، معدن و تجارت در اتاق بازرگانی شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٣ اردیبهشت ١٣٩٦ ساعت ٠:٠

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، نشست هم اندیشی صنعت و دانشگاه صبح روز چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶در محل اتاق بازرگانی شهرکرد با حضوردکتر برات قبادیان معاون آموزش، پژوهش و فنآوری وزارت صنعت، معدن تجارت، دکتر علی کاظمی نماینده مردم شهرستان های اردل، کوهرنگ، کیار و فارسان، دکتر شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد، مهندس نعیم امامی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت و جمعی از هیأت رییسه دانشگاه شهرکرد و مدیران استانی با هدف تسهیل و ارتباط دو سویه دانشگاهیان و صنعت گران برگزار شد.

در این نشست برات قبادیان طی سخنانی گفت: دانشگاهها و بخش صنعتی در کشور باید با تشکیل کمیسیون های تحقیقاتی و همکاری برای رفع مشکل بیکاران فارغ التحصیل دانشگاهی و نیاز صنعت به نیروهای متخصص و ماهر چاره جویی کنند.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: این وزارتخانه سه طرح اجرایی با هدف ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه شامل اجرای طرح کارآموزی دانشجویان در صنایع، فرصت مطالعاتی خارج از کشور با هدف به روز کردن دانش نرم افزاری و سخت افزاری برای استادان دانشگاهها و طرح پسا دکترای صنعتی را در دستور کار قرار داده است.

برات قبادیان افزود: دانشگاه باید با تخصصی کردن آموزش ها و بخش صنعت نیز با به روز کردن تکنولوژی و دانش، دیوار بی اعتمادی بین این دو بخش را بردارد.

معاون آموزش، پژوهش و فنآوری وزارت صنعت، معدن تجارت  در ادامه گفت: غربالگری نیازمندی های تکنولوژی، تولید و آموزشی بخش صنعت در کشور محسوس است و باید در کوتاه ترین زمان این نیازسنجی از سوی افراد کارشناس و کاردان با هدف کمک به دولت اجرا شود.

محمد فرامرزی معاون پژوهشی دانشگاه شهرکرد نیز در این نشست گفت: دانشگاهها با بودجه و اعتبار محدود نمی توانند صنعت را در کشور به سمت پیشرفت حرکت دهند.بودجهR&D حامی اصلی تحقیقات است، وی در ادامه ارتباط بین دانشگاه شهرکرد و صنعت را رضایت بخش اعلام کرد و گفت صنعت برای پویایی و رقابت پذیری خود در بازارهای داخلی و خارجی نیازمند هزینه، اعتبار و ارتباط تنگاتنگ با دانشگاهیان است.