پنج شنبه ٤ خرداد ١٣٩٦

انتصاب دبیر«شبکه ملی جامعه و دانشگاه» در استان چهار محال و بختیاری

دکتر بیت الله محمودی عضو هیأت علمی دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه شهرکرد به عنوان دبیر «شبکه ملی جامعه و دانشگاه» در استان چهار محال و بختیاری منصوب شد.

تاریخ انتشار: ٢٠ اردیبهشت ١٣٩٦ ساعت ١١:٤٤

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، دکترشایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد، طی حکمی در تاریخ۱۹ اردیبهشت۱۳۹۶، دکتر بیت الله محمودی عضو هیأت علمی دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه شهرکرد را به‌عنوان دبیر «شبکه ملی جامعه و دانشگاه» در استان چهار محال و بختیاری منصوب کرد.

در این حکم رییس دانشگاه شهرکرد خطاب به دکتر بیت الله محمودی آورده است؛ امید است با استعانت از خداوند متعال و با همکاری نخبگان و خبرگان استانی در تحقق اهداف شبکه به‌ویژه ایفای نقش مسئولیت اجتماعی دانشگاه موفق و مؤید باشید.

هدف اصلی این شبکه، علاوه بر جلب مشارکت نخبگان استانی در مسئله‌یابی و ارائه راهکار، گسترش دامنه فعالیت دانشگاهیان در عرصه اجتماعی و پیوند هر چه بیشتر دانشگاه و جامعه با بهره گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود نخبگان در راستای توسعه استان است.

گفتنی است، شبکه ملی جامعه و دانشگاه پیرو انعقاد تفاهم ‌نامه همکاری میان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت کشور، سازمان برنامه ‌و بودجه و مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری مورخ ۲۵ اسفند ۱۳۹۵تشکیل شده است. این شبکه همان اتاق فکر سابق با ساختار جدید است که در آن رییس دانشگاه مادر به‌عنوان رییس شبکه، معاون فرهنگی و اجتماعی به‌عنوان نایب‌رییس و یک نفر با انتخاب رییس شبکه به عنوان دبیر عضویت دارند.