پنج شنبه ٤ خرداد ١٣٩٦

افتتاح مرکز تخصصی،پژوهشی آپا و بازدید از مزرعه گل محمدی دانشگاه شهرکرد توسط دکتر محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فنآوری

دکتر محمد فرهادی،وزیر علوم،تحقیقات و فنآوری مرکز تخصصی،پژوهشی آپا دانشگاه شهرکرد را افتتاح و از مزرعه گل محمدی دانشگاه شهرکرد نیز بازدید کرد.

تاریخ انتشار: ٢٣ اردیبهشت ١٣٩٦ ساعت ١٠:٢٦

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد صبح روز شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ دکتر محمد فرهادی وزیر علوم تحقیقات و فنآوری  مرکز تخصصي - پژوهشی آپا(آگاهی رسانی،پشتیبانی و امداد) دانشگاه شهرکرد  را افتتاح و از  مزرعه‌ی گل محمدی و خوابگاه  هاي  خيّري در حال  ساخت حاج الياس رييسي و ۱۵ خرداد بازديد   بازدید كرد.

لازم به ذکر است که مرکز تخصصی پژوهشی آپای دانشگاه شهرکرد با هدف ارتقای آگاهی و درک مسایل مرتبط با امنیت اطلاعات در میان کاربران و سرویس‌دهندگان فضای سایبر و پشتیبانی برای ایجاد و استفاده از تکنولوژی مناسب برای مقاومت در مقابل حملات سایبری و محدود کردن خسارات و اطمینان نسبت به تداوم، از سال ۹۵ در دانشگاه شهرکرد تأسیس و آغاز به کار کرد.

شایان ذکر است مزرعه کشت گل محمدی در دانشگاه شهرکرد نیز به مساحت ۲۰ هکتار از سال ۱۳۹۴ با هزینه‌ی ۲۵۰ میلیون تومان احداث شده است.