پنج شنبه ٤ خرداد ١٣٩٦

توسعه دانشگاه شهرکرد در دو سال اخیر

رییس دانشگاه شهرکرد در نشست هم اندیشی روسای دانشگاه های استان چهار محال و بختیاری با وزیر علوم تحقیقات، فنآوری ازتوسعه دانشگاه در دوسال اخیر خبر داد.

تاریخ انتشار: ٢٤ اردیبهشت ١٣٩٦ ساعت ١٥:٣

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، شنبه 23 اردیبهشت 1396، در نشست هم اندیشی روسای دانشگاه های استان چهار محال و بختیاری با دکتر محمد فرهادی وزیر علوم تحقیقات و فنآوری رییس دانشگاه شهرکرد ضمن خیر مقدم به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و ابراز خرسندی از حضور ایشان در دانشگاه شهرکرد گفت: دانشگاه شهرکرد دارای 8000 دانشجو، 320 عضو هیأت علمی، دارای 8 دانشکده و 8 مرکز پژوهشی و سه پردیس شهرکرد، فارسان و بروجن می‌باشد.

رییس دانشگاه شهرکرد افزایش سه برابری بودجه‌ی این دانشگاه، افزایش 30 هزار متر مربعی زیرساخت‌ها و فضاهای کالبدی دانشگاه، مقاوم‌سازی دانشکده‌ی کشاورزی، بهره‌گیری از پتانسیل خیرین در امور پژوهشی و عمرانی دانشگاه شهرکرد، 10 برابر شدن امور پژوهش‌محور، اجرای گرند اساتید، اجرای طرح‌های مسئله‌محور مانند طرح کاشت گیاه دارویی گل محمدی، تأسیس شرکت دانش‌بنیان و ایجاد اکوسیستم کارآفرینی و اجرای آیین‌نامه‌های امور رفاهی دانشگاهیان را به‌عنوان مهمترین اقدامات عمرانی، پژوهشی و رفاهی صورت گرفته در دو سال اخیر‌ عنوان کرد.

دکتر شایان شامحمدی ضمن تشکر از اهتمام و توجه وزیر محترم علوم تحقیقات و فنآوری به جامعه‌ی دانشگاهی دانشگاه شهرکرد خواستار تخصیص بودجه جهت تکمیل خوابگاه دانشجویی دختران و احداث سلف سرویس برای دانشجویان شد.

گفتنی است در این نشست همچنین روسای دانشگاه های فرهنگیان،  پیام نور، دانشگاه جامع علمی کاربردی، رییس بنباد نخبگان، رییس پارک علم و فنآوری مطالبات خود را مطرح نمودند.