شنبه ٤ خرداد ١٣٩٨

برگزاری ویژه برنامه "بشنو صدای قرآن" در دانشگاه شهرکرد

ویژه برنامه "بشنو صدای قرآن" در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٢٢ اردیبهشت ١٣٩٨ ساعت ١٠:٢٤

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز شنبه 21 اردیبهشت۱۳۹8، ویژه‌برنامه "بشنو صدای قرآن" به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد و با حضور دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت‌الاسلام دکتر سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد، دکتر کرامت الله سعیدی معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه شهرکرد، دکتر غلامرضا شمس معاون اداری مالی دانشگاه شهرکرد، قاسم مقدمی نفر اول مسابقات بین‌المللی قرآن کریم، محمدهادی طادی رتبه برتر مسابقات شوق تلاوت، علی اسماعیلی ابتهال خوان برتر کشوری، احسان فروغی حافظ خردسال و جمعی از دانشگاهیان در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

در پایان از برگزیدگان مرحله دانشگاهی سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور تجلیل شد.