پنج شنبه ٣١ مرداد ١٣٩٨

حضور عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد در لهستان جهت انجام فعالیت‌های پژوهشی مشترک با دانشگاه علوم زیستی پوزنان

عضو هیات علمی گروه گیاه پزشکی دانشگاه شهرکرد، جهت انجام فعالیت‌های پژوهشی مشترک در دانشگاه علوم زیستی پوزنان لهستان حضور یافت.

تاریخ انتشار: ٢٣ اردیبهشت ١٣٩٨ ساعت ١٠:٢٥

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، دکتر علیرضا نعمتی دانشیار گروه گیاه‌پزشکی دانشگاه شهرکرد در راستای عملی شدن تفاهم‌نامه همکاری پژوهشی مشترک دانشگاه شهرکرد و دانشگاه علوم زیستی پوزنان لهستان (Poznan University of Life Sciences)، در ماه‌های اسفند 1397و فروردین 1398 (مارچ و آپریل 2019) به دعوت پرفسور پیوت لاکومی (Piotr Łakomy) رئیس دانشکده علوم جنگل دانشگاه علوم زیستی پوزنان لهستان برای همکاری در قالب سه پروژه جدید بین­ المللی، مطالعه روی فون برخی از کنه­ های کشورهای آسیایی (ایران و فیلیپین)، آمریکایی (شیلی، پرو، پاناما، فرنچ گویانا، برزیل و ایالات متحده آمریکا) و اروپایی (فرانسه، ایتالیا، آلمان، اسپانیا و یونان) به کشور لهستان عزیمت کرد و در این سه پروژه فعالیت خود را آغاز نمود و علاوه بر آن در زمان حضور در دانشکده علوم جنگل این دانشگاه ضمن ملاقات با دانشجویان به ایراد سخنرانی پیرامون مکان های دیدنی و طبیعت ایران پرداخت.

مدیر امور پژوهشی دانشگاه شهرکرد از سال 2011 تاکنون در همکاری با آقای پرفسور داریوش گویازدویچ (Dariusz J. Gwiazdowicz) عضو هیات علمی دانشگاه علوم زیستی پوزنان 20 گونه جانوری جدید در ایران کشف کرده‌اند که 12 مورد از این گونه‌ها در چهارمحال و بختیاری بوده است.

دکتر علیرضا نعمتی از سال 2011 تا 2018 میلادی ضمن اتمام سه طرح بین­ المللی مشترک با آقای پرفسور داریوش گویازدویچ مطالعات گسترده­ای بر روی تاکسونومی، بیولوژی و اکولوژی برخی از کنه­ ها در نقاط مختلف جهان انجام داده است. گئولیلاپس فرجی، پوگونولیلاپس بیولویویی و گئولیلاپس لنیز برخی از گونه‌های جانوری کشف و معرفی شده  توسط این دو محقق به دنیا از چهارمحال و بختیاری هستند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه نمائید.