شنبه ٤ خرداد ١٣٩٨

پیام تبریک رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی

دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد طی پیامی27 اردیبهشت، روز ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت.

تاریخ انتشار: ٢٥ اردیبهشت ١٣٩٨ ساعت ١٠:٢٨

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد روز چهارشنبه 25 اردیبهشت ۱۳۹۸، در پیامی فرا رسیدن27 اردیبهشت، روز ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت.

متن پیام تبریک رئیس دانشگاه شهرکرد بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

روابط عمومی بهترین نمایانگر اوضاع داخلی نهاد از یک سو و از سوی دیگر منعکس کننده چگونگی مسائلی است که در آن نهاد می گذرد. مقام معظم رهبری (مدظله)

بدون تردید روابط‌عمومی به عنوان رکن اساسی نظام ارتباطی و اطلاع رسانی، نقش تعیین کننده‌ای در افزایش آگاهی‌‌های آحاد جامعه، فرهنگ سازی و تنویر افکار عمومی برعهده دارد.

اینجانب ضمن تشکر از زحمات همه کارکنان و مسئولان روابط عمومی در خانواده بزرگ دانشگاه های استان این روز را به آنان تبریک می‌گویم. امیدوارم با احساس مسئولیت، دلسوزی و خلاقیت بیشتری در جهت برآورده شدن اهداف این نهاد علمی حرکت نمایند.