چهارشنبه ٢٩ خرداد ١٣٩٨

برگزاری نشست اعضای قرارگاه راهیان نور استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد

نشست اعضای قرارگاه راهیان نور استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٢٠ خرداد ١٣٩٨ ساعت ١٥:٥٤

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، صبح روز دوشنبه 20خرداد ۱۳۹8 نشست اعضای قرارگاه راهیان نور استان چهارمحال و بختیاری در سال ۱۳۹8 با حضور دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد و رییس قرارگاه راهیان نور استان، مرتضی کریمی مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان چهارمحال و بختیاری و برخی روسا، معاونان فرهنگی و کارشناسان دانشگاه‌های استان با هدف هماهنگی در خصوص اعزام راهیان نور غرب (کردستان) و جنوب کشور در محل دفتر ریاست دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

دکتر سعید کریمی در این نشست به برگزاری هدفمند اردوهای راهیان نور غرب و جنوب کشور با همکاری دانشگاه های استان و بسیج دانشجویی استان تاکیدکرد.

هدف از اعزام کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس، آشنایی نسل جوان و نوجوان با فرهنگ دفاع مقدس، معرفی الگوها و اسطوره‌های ارزشی دفاع مقدس برای نسل حاضر، تحکیم پیوند ارزشی و فرهنگی نسل جوان دوران دفاع مقدس با نسل جوان امروز، معرفی و حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس، تبیین عزت، عظمت و اقتدار ملت ایران در برابر استکبار جهانی، ثبت، ضبط و انتقال ارزش‌های آفریده‌شده در دوران پرشکوه دفاع مقدس برای تمامی نسل‌ها است.

کاروان راهیان نور به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس در غرب و جنوب کشور اعزام خواهند شد.