سه شنبه ٢٥ تیر ١٣٩٨

برگزاری دوره توانمندسازی فرماندهان پایگاه‌های بسیج ادارات کل استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد

دوره توانمند سازی فرماندهان پایگاه های بسیج ادارات کل استان چهار محال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٦ تیر ١٣٩٨ ساعت ١٢:٢٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز یکشنبه 16تیرماه 1398، دوره توانمند سازی فرماندهان پایگاه‌های بسیج ادارات کل استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد باهدف توانمندسازی فرماندهان در راستای اعتلای بسیج و طرح تحولی بسیج جهت توانمندسازی در حوزه مدیریتی، فرماندهی، عقیدتی و سیاسی با حضور فرماندهان حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت بسیج ادارات استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

حجت الاسلام باقر مختاری سرپرست معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد ضمن تبریک دهه کرامت و میلاد امام رضا (ع) از صفات اصلی بسیجی را تواضع و فروتنی، حسن خلق، غیرت دینی، اخلاص وسر لوحه قرار دادن تقوی الهی در همه امور زندگی و در محیط کار عنوان کرد و گفت: نگهبانی از انقلاب، دستاوردهای نظام مقدس اسلامی در راستای گسترش تفکر بسیجی از مهم‌ترین وظیفه یک بسیجی است.

محتوای این دوره شامل امر به معروف و نهی از منکر، سند انتظار و طرح شهید حججی، نظام تربیتی صالحین، اردوی جهادی و میز خدمت بود.

در پایان این دوره به سوالات حاضرین در مورد مباحث مطرح شده، پاسخ داده شد.