دوشنبه ١٨ آذر ١٣٩٨

حضور دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد در مراسم تشییع پیکر مطهرشهید قربانعلی امیدی ارجنکی، شهید حافظ امنیت

دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد در مراسم تشییع پیکر مطهرشهید قربانعلی امیدی ارجنکی، شهید حافظ امنیت حضور یافتند.

تاریخ انتشار: ٢٩ تیر ١٣٩٨ ساعت ١٢:٥٥

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز شنبه 29 تیر 1398، با حضور دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت‌الاسلام دکتر سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه،دکتر غلامرضا شمس معاون  اداری مالی و منابع دانشگاه، دکتر مهدی کرمی سرپرست حوزه ریاست و روابط عمومی و جمع کثیری از مسئولان، اساتید، کارکنان و دانشجویان در مراسم تشییع پیکر مطهرشهید قربانعلی امیدی ارجنکی، شهید حافظ امنیت حضور یافتند.

سروان قربانعلی امیدی ارجنکی از نیروهای خدوم نیروی انتظامی روز ۲۶ تیرماه در درگیری با اشرار در استان سیستان و بلوچستان، شهرستان فنوج به شهادت رسید.