چهارشنبه ٣٠ مرداد ١٣٩٨

برگزاری نشست هم اندیشی دانشگاه شهرکرد و کانون وکلای استان چهار محال وبختیاری

نشست هم اندیشی دانشگاه شهرکرد و کانون وکلای استان چهار محال وبختیاری برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٠٢ مرداد ١٣٩٨ ساعت ٩:١٥

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز چهارشنبه2 مرداد 1398، نشست هم اندیشی دانشگاه شهرکرد و کانون وکلای استان چهارمحال و بختیاری با حضور دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، تقی مبینی رییس کانون وکلای دادگستری استان، نورالله کبیری مدیر داخلی کانون وکلا، بابک بهرامی عضو هیات مدیره و مسئول امور مالی و بهنام صفدریان رییس کمیته ورزشی کانون وکلا در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

این نشست با هدف هم‌افزایی و استفاده از پتانسیل‌های دو طرف در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، همکاری در زمینه مقالات علمی، نشریات و...، برگزاری کارگاه مشترک با حضور اساتید مطرح حقوق، استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه شهرکرد از قبیل امکانات ورزشی، تفریحی و...، بهره‌گیری دانشجویان رشته حقوق دانشگاه از کلاس‌های کارآموزی کانون وکلا، بهره‌گیری از پتانسیل کانون وکلا در خصوص مشکلات حقوقی دانشگاه شهرکرد برگزار گردید.