چهارشنبه ٢٤ مهر ١٣٩٨

برگزاری نشست خبری هشتمین دوره مسابقات سراسری ریخته گری در دانشگاه شهرکرد

نشست خبری هشتمین دوره مسابقات سراسری ریخته گری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٩ مرداد ١٣٩٨ ساعت ٢٢:٢٧

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد،  روز شنبه 19 مرداد 98، نشست خبری هشتمین  دوره مسابقات سراسری ریخته گری  با حضور دکتر بهروز شایق رییس مسایقه، دکترمهدی رییسی دبیر علمی  مسابقه، مهندس سید مصطفی دانش دبیر اجرای مسابقه و جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه در دانشگاه شهرکرد  برگزار شد.

دکتر بهروز شایق در این نشست ضمن تبریک روز خبرنگار به خبرنگاران حاضر در نشست گفت:  مسابقات سراسری ریخته‌گری به همت انجمن‌ علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی برگزار می شود، عرصه مناسبی برای ارزیابی تجربه‌های عملی دانش آموختگان دانشگاهی این رشته است.

رییس هشتمین مسابقه سراسری ریخته گری افزود:  این رویداد مجالی برای علاقه‌مندان این رشته در ارائه دانش و تجربه‌ی خود در قالب تولید قطعات از پیش تعیین شده به منظور دستیابی به خواص مورد نظر هیات برگزار کننده آن است.

دکتر بهروز شایق گفت:  برگزاری این مسابقه، این پتانسیل را ایجاد می کند که ضمن معرفی دانشگاه شهرکرد، پتانسیل های رشته مهندسی مواد و صنایع استان  و دانشجویان مستعد این رشته نیز معرفی می شوند و با توجه به مشاغلی که وجود دارد و شناختی که از دانشجویان حاصل می شود از آنها در این مشاغل استفاده شود.

دکتر مهدی رییسی  نیز در این نشست گفت: مسابقات ملی دانشجویی ریخته‌گری  از سال 1391 به همت اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی مواد کشور برگزار می‌شود و 9 و 10مهرماه سال جاری، هشتمین دوره  آن  در دانشگاه شهرکرد برگزار خواهد شد

دبیر علمی این مسابقه افزود:  این مسابقات بستری   برای دانشجویان  فراهم  می سازد تابتوانند در قالب یک کار گروهی دانسته‌های علمی خود را  در زمینه ریخته‌گری را با خلاقیت، نوآوری و هنر تلفیق کرده و روند تبدیل یک ایده به محصول را تجربه کنند.

دکتر مهدی رییسی افزود: در مسابقات امسال همچون دوره‌های قبلی یک قطعه به عنوان سوال مسابقه طرح شده است و تیم‌های شرکت کننده پس از ارسال پیشنهاد طرح ریخته‌گری این قطعه به کمیته برگزاری این رقابت‌ها  تا موعد مقرر و پس از داوری طرح‌های ارسالی، از تیم‌های منتخب دعوت خواهد شد  تا در مهرماه 98 در دانشگاه شهرکرد طرح و ایده خود را به صورت عملی پیاده‌سازی کنند و در نهایت تیمی که در دو مرحله تئوری و عملی حائز بیشترین امتیاز شده است به عنوان تیم برگزیده مسابقات معرفی خواهد‌ شد.

دبیر علمی این مسابقه اظهار امیدواری کرد، دانشگاه شهرکرد با برگزاری مطلوب این دوره از مسابقات ریخته‌گری بتواند نقش مهمی در پیشبرد اهداف و شناساندن بیشتر مسابقات ریخته‌گری در جامعه صنعتی کشور ایفا نماید.

مهندس سید مصطفی دانش نیز گفت:تاکنون از دانشگاههای سراسر کشور 35 تیم در قالب گروههای 2 و 4 نفره برای حضور در این مسابقات ثبت نام  کرده اند و از دانشگاه شهرکرد نیز 3 تیم ثبت نام نموده اند.