جمعه ٢٩ شهريور ١٣٩٨

پیام رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت هفته دولت

دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند را در پیامی تبریک گفت.

تاریخ انتشار: ٠٢ شهریور ١٣٩٨ ساعت ١٠:٤٦

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد روز شنبه 2 شهریور ۱۳۹8 در پیامی فرارسیدن هفته دولت و روز کارمند را تبریک گفت .متن این پیام بدین شرح است.

هفته اول شهریور ماه، که با نام و یاد شهیدان والا مقام"رجایی" و " باهنر" مزین و هفته دولت نامگذاری شده، فرصتی برای سرمشق قراردادن راه، روش و منش این عزیزان در زمینه خدمت رسانی بی منت و خالصانه به مردم است.

امروزه دولتمردان ما با پیروی از فرامین رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی و با مشی اعتدال و با وحدت وخرد جمعی در کمال دلسوزی و صداقت در تلاشند تا با تکیه بر توانایی های زنان ومردان بزرگ این سرزمین ضمن حل مشکلات و ایجاد آرامش در جامعه دوستان را امیدوار و دشمنان را مایوس نمایند و نام  و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به حد اعلای خود برسانند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت به ویژه شهیدان رجایی و باهنر، هفته دولت و روز کار مند را به تمامی دانشگاهیان تبریک می گویم.