جمعه ٢٩ شهريور ١٣٩٨

حضور مسئولین استانی در آیین گرامیداشت چهلمین سال تاسیس دانشگاه شهرکرد

مسئولین استانی در آیین گرامیداشت چهلمین سال تاسیس دانشگاه شهرکرد حضور یافتند.

تاریخ انتشار: ٠٥ شهریور ١٣٩٨ ساعت ١٨:٤١

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز سه شنبه 5 شهریور1398، آیین گرامیداشت چهلمین سال  تاسیس دانشگاه شهرکرد، هم زمان با هفته دولت و با حضور دکترمنصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، سفرای کشورهای افغانستان و عراق، مهندس اقبال عباسی استاندار چهار محال و بختیاری، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدعلی نکونام نماینده ولی فقیه در استان، دکتر اردشیر نوریان نماینده مردم شهرستان های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی، روسای پیشین دانشگاه شهرکرد و دانشگاهیان  با ادای احترام و عطر افشانی قبور مطهر شهدای گمنام این دانشگاه آغاز شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در استان، ضمن قدر دانی از مؤسسان و هیأت علمی دانشگاه شهرکرد گفت: امروزه بشریت  مشکل علم ندارد، علی‌رغم پیشرفت بشر در علم، جهالت و کشتار بشر امروز با بشر روز  اول خلقت تفاوتی وجود ندارد.

حجت‌الاسلام نکونام با اشاره به سوره مبارکه فصلت خاطر نشان کرد: بشر یا در مسیر فطرت حرکت می‌کند که در این صورت نجات می‌یابد و یا راه منحرف از هدف خلقت را پیش می‌گیرد که در زمره هلاک‌شدگان قرار خواهد گرفت و اعضا و جوارح  هلاک‌شدگان در روز قیامت علیه آنان شهادت می‌دهند.

نماینده ولی‌فقیه در استان تصریح کرد: علم به تنهایی نجات‌بخش بشر نیست و مجموعه دانشگاه اعم از اساتید و  دانشجویان باید بتوانند علم را به ابدیت پیوند بدهند تا در زمره نجات‌یافتگان قرار بگیرند.

استاندار چهارمحال و بختیاری نیز ضمن تبریک هفته دولت  گفت: دولت نگاه ویژه ای  به چهارمحال و بختیاری داشته است. در سال جاری نیز سفر جمعی از مسئولان ارشد کشور به استان انجام شد و با مساعدت دولتمردان اعتبارات خوبی برای اجرای طرح های راهسازی، حوزه مسکن، گردشگری و رونق تولید به استان اختصاص داده شد.

مهندس اقبال عباسی افزود: در سفر اخیر رئیس سازمان برنامه و بودجه به این استان اعتبارات قابل توجهی را برای زیرساخت ها و بخش های مختلف استان در نظر گرفته شد.

وی از تکمیل راه آهن مبارکه به سفید دشت خبر داد و گفت: مقرر شد تا ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای این طرح در نظر گرفته شود که امید می رود با جذب به موقع این اعتبار، این طرح ملی که یکی از نیازهای اصلی استان برای توسعه است ، در بهار ۱۴۰۰ به بهره برداری برسد.

استاندار همچنین از اختصاص ۵ میلیون یورو اعتبار برای اجرای طرح راه آهن اصفهان- شهرکرد- خوزستان خبر داد و تصریح کرد:  مقرر شد تا مطالعات این طرح ظرف دو ماه آینده انجام گیرد.

مهندس عباسی اجرای آزاد راه شهرکرد- خوزستان با تامین اعتبار ۶ هزار میلیارد تومان، انجام تملک اراضی محور شهرکرد- بروجن- لردگان با ۱۰ میلیارد تومان، طرح راهسازی محور فارسان- دشتک با تخصیص اعتبار ۳۰ میلیارد تومان و تسریع در تکمیل محور شهرکرد- بازفت و شهرکرد- شلمزار- ناغان را از دیگر مصوبات دولت در سال جاری برشمرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری احداث ۲ هزار و ۴۴۰ واحد مسکونی محرومان و بیش از ۵ هزار مسکن ملی در استان را از دیگر خدمات دولت عنوان کرد.

دکتر اردشیر نوریان، نماینده مردم شهرستان های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تقارن چهل سالگی دانشگاه شهرکرد با ۴۰ سالگی انقلاب گفت: این امر نشان می‌دهد اگر یک کانون علمی مخصوصاً در توسعه کمی و کیفی توجه و دقت صورت گیرد، می‌توان به آن امید داشت.

وی افزود: دانشگاه شهرکرد می‌تواند در تولید علم و فن نقش بیشتری را ایفا کند و سهم خود را در اقتدار دنیا و کشور نشان دهد و این امر محقق نخواهد شد مگر اینکه به دانشگاه توجه لازم شود و دانشگاه‌هایی همچون دانشگاه شهرکرد که ظرفیت توسعه‌یافتگی دارند، باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد و به میزانی که به این دانشگاه توجه شود می‌تواند موتور محرک توسعه استان باشد.

دکتر نوریان گفت: مزیت استان کشاورزی است. اگر دانشگاه بر روی این حوزه‌ها کار کند می‌تواند ادعا کند که موفق بوده و دانشگاه علم‌آفرین و فن‌آفرین می‌تواند به توسعه کشور کمک کند.

نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی افزود: دانشگاه می‌تواند موتور محرک مباحث سیاسی‌، اجتماعی و به جریان افتادن رونق تولید نیز باشد.

وی بیان کرد: دانشگاه پرتحرک، بانشاط، با فهم عمیق می‌تواند همچون گفته رهبر به موذن تبدیل شود. لازم است به توسعه کیفی دانشگاه، توسعه رشته‌های ارشد و دکتری و کیفی کردن آموزش و به کادر هیئت علمی توجه لازم صورت گیرد.