چهارشنبه ٢٤ مهر ١٣٩٨

برگزاری اولین گردهمایی خانواده و دانشگاه در دانشگاه شهرکرد

اولین گردهمایی خانواده و دانشگاه در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٠٩ مهر ١٣٩٨ ساعت ٩:٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز سه شنبه 9 مهر۱۳۹8، به همت معاونت فرهنگی- اجتماعی دانشگاه، اولین گردهمایی خانواده و دانشگاه  در دانشگاه شهرکرد با حضور دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت‌الاسلام دکتر سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد و جمعی از معاونان، مدیران، کارشناسان و خانواده های دانشجویان جدید الورود دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

دکتر سعید کریمی در این مراسم ضمن خیر مقدم به خانواده های دانشجویان جدید الورود به آنها اطمینان داد که دانشگاه با تمام توان از دانشجویان حمایت می کند.

رییس دانشگاه شهرکرد در ادامه افزود: دانشگاه شهرکرد در حال حاضر دارای ۳۳۰ عضو هیأت علمی، بیش از ۳۰۰ کارمند، بیش از ۷ هزار دانشجودارد. این دانشگاه با برنامه‌ریزی‌های منسجم و تلاش همه‌جانبه توانسته است در عرصه‌های مختلف موفقیت‌های بزرگی به دست آورد و خود را به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های موفق به عرصه آموزش عالی کشور معرفی کند.

حجت الاسلام دکتر سعید صفی نیز در این گرهمایی ضمن خیر مقدم گفت: از خانواده ها می خواهم که این حضور، اولین و آخرین حضور در دانشگاه نباشد و لازم است که میان خانواده ها و یک ارتباط مستمر و دائم وجود داشته باشید.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه افزود: خانواده ها باید بدانند که بچه های شما بچه های ما هستند و ما هم آنها را دوست داریم و باید با همکاری هم برای این عزیزان که آینده سازان مملکت هستند، به خوبی در مسائل آموزشی و تربیتی، برنامه ریزی و اقدام کنیم.

حجت الاسلام دکتر سعید صفی در ادامه گفت: در برخورد با جوان باید به او شخصیت داد و دائم امر و نهی نکنیم، جوان که در بحران دوره بلوغ است از امر و نهی زیاد خسته می شود چون در درون خود بحران دارد و امر و نهی را زیاد نمی پذیرد. جوان دنبال شخصیت است و باید به اوشخصیت داد .

دکتر محمد ربیعی عضو هیات علمی گروه مشاوره دانشگاه نیز در سخنانی به بیان مطالبی در خصوص نحوه برخورد صحیح خانواده با دانشجویان پرداخت.

در حاشیه این گردهمایی، کار شناسان حاضر در برنامه، به سوالات خانواده ها پیرامون مباحث آموزشی، دانشجویی و رفاهی پاسخ دادند.