چهارشنبه ٢٤ مهر ١٣٩٨

پایان هشتمین دوره مسابقات سراسری ریخته گری در دانشگاه شهرکرد

هشتمین دوره مسابقات سراسری ریخته گری با شناخت تیم های برتر در دانشگاه شهرکرد به کار خود پایان داد.

تاریخ انتشار: ١٠ مهر ١٣٩٨ ساعت ١٨:٣٩

به گزارش روابط عمومی، روز چهارشنبه 10 مهر  1398با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه شهرکرد، میهمانان، ناظران، داوران و دانشجویان، هشتمین دوره مسابقات  سراسری ریخته گری در دانشگاه شهرکرد با شناخت تیم های برتر به کار خود پایان داد.

براساس رأی هیأت داوران نتایج مسابقات به شرح ذیل اعلام شد:

تیم metal E.S.F( مسعود فتحی حسن ابادی، محمد ملکوتی خواه، محمدرضا برهانی، محمد حسین قربانی موسی آبادی) رتبه اول را کسب کرد و لوح سپاس و مبلغ 3 میلیون تومان به عنوان پاداش دریافت نمود.

تیم دانشگاه شیراز( علی زمانی و محمدحسین سخایی)  رتبه دوّم را کسب کرد و لوح سپاس و مبلغ 2 میلیون  و 500 هزارتومان به عنوان پاداش دریافت نمود.

تیم غلتک سازان سپاهان( احمدرضا کرمی بروجنی و ندا شمس) رتبه سوّم را کسب کرد و لوح سپاس و مبلغ 2 میلیون  تومان به عنوان پاداش دریافت نمود.

گفتنی است، این مسابقات با حضور 8 تیم- متالواستاتیک، نوشیروانی، دانشگاه شیراز،Brilliant mat، درین متال، غلتک سازان سپاهان، metal E.S.F، ARKA Casting-  به مدت 2روز در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.