دوشنبه ١٨ آذر ١٣٩٨

برگزاری اختتامیه رویداد هفته‌ی استارت آپی در دانشگاه شهرکرد

رویداد هفته‌ی استارت آپی در دانشگاه شهرکرد به کار خود پایان داد.

تاریخ انتشار: ٠٩ آذر ١٣٩٨ ساعت ١٥:٣

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز شنبه 9 آذر 1398، رویداد "هفته‌ی استارت آپی" (startup week) به همت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شهرکرد، پارک علم و فناوری استان، مرکز رشد واحدهای فناوری و مرکز نوآوری دانشگاه شهرکرد با حضور مهندس مرتضی بلالی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری، دکتر محسن مبینی معاون پژوهش و فنآوری دانشگاه شهرکرد، دکتر اسماعیل پیرعلی رئیس پارک علم و فناوری استان، دکتر ویشتاسب سلیمانیان رییس مرکز رشد دانشگاه و جمعی از دانشگاهیان به کار خود پایان داد.

دکتر اسماعیل پیرعلی در این مراسم ضمن ابراز خرسندی استقبال از رویداد هفته‌ی استارت آپی در سخنانی مزیت‌ مهم این رویدادها را انجام کارهای تیمی جهت راه اندازی کسب‌وکار تیمی عنوان کرد و اظهار امیدواری کرد در دوره‏های بعد دانشجویان پرشورتر و با ایده های جدید تر در این رویدادها حضور داشته باشند.

رئیس پارک علم و فناوری استان اهداف مهم این رویداد را تشویق و ترغیب و آماده سازی دانشجویان در زمینه نوآوری، ایجاد کسب‌وکار، اهمیت توسعه کسب ‌وکارهای نوپا و فناوری در دانشگاه، کارآفرینی و ارائه بوم مدل کسب ‌وکار عنوان کرد.

دکتر اسماعیل پیرعلی در پایان گفت: پارک علم و فنآوری استان آمادگی پذیرش تیم های نوآور و ایده پرداز را دارد و از این ایده‌ها تا رسیدن به محصول و تجاری سازی حمایت می‌کند.

دکتر ویشتاسب سلیمانیان نیز در این مراسم، دانشگاه شهرکرد را در چرخه فنآوری از قبیل نوآوری، مرکز رشد، همکاری با پارک علم و فنآوری و ارگان های و نهادهای مرتبط فعال ارزیابی کرد.

رییس مرکز رشد دانشگاه در پایان گفت: مرکز رشد دانشگاه از دانشجویان ایده پرداز برای همکاری و ارائه ایده دعوت به عمل آورد.

در پایان رویداد هفته‌ی استارت آپی، تیم های سی پرینت(پرینتر سه بعدی سرامیکی)، بی میدون(حذف واسطه از میادین میوه و تره بار)، دریل مربع (طراحی دریل برای برش به شکل مربع) به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند که علاوه بر دریافت جوایز نقدی واستقراردر مرکز نوآوری دانشگاه شهرکرد از تسهیلات مالی و آموزش‌های لازم جهت ادامه فعالیت و تشکیل هسته فناور هدایت می شوند.