دوشنبه ١٨ آذر ١٣٩٨

برگزاری دومین جلسه کمیته علمی هفته پژوهش و فناوری استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد

دومین جلسه کمیته علمی هفته پژوهش و فناوری استان چهارمحال و بختیاری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١١ آذر ١٣٩٨ ساعت ١١:٥١

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز دوشنبه 11 آذر ۱۳۹8، دومین جلسه کمیته علمی هفته پژوهش و فناوری استان چهارمحال و بختیاری با حضور اعضای این کمیته در محل دفتر معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شهرکرد برگزارشد.

دکتر محسن مبینی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهرکرد و دبیرجشنواره برگزیدگان پژوهش و فنآوری در این نشست ضمن خوش آمد گویی به اعضا در سخنانی به اهمیت و جایگاه هفته پژوهش و فنآوری در نمایش توانمندی های مراکز علمی، دانشگاهی، تحقیقاتی و دستگاه های اجرایی استان چهارمحال و بختیاری پرداخت و گفت: مسیر توسعه و پیشرفت استان از پژوهش و فنآوری می گذرد.

دبیرجشنواره برگزیدگان پژوهش و فنآوری در بخش دیگری از سخنانش گفت: با توجه به نقش فنآوری در کارآفرینی و ایجاد اشتغال، پرداختن به این امر یکی از اولویت های هفته پژوهش و کمیته علمی آن است.

دکتر محسن مبینی افزود: در این راستا جهت برگزاری هفته پژوهش و فنآوری در استان و در بخش کمیته علمی آن بر اساس ابلاغیه وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری بین دانشگاه شهرکرد، آموزش و پرورش  و پارک علم و فناوری استان تقسیم کار شد تا به ترتیب پژوهشگران و فنآوران برتر و دانش آموزان برتر در حوزه پژوهش و فناوری را انتخاب نمایند و نمایشگاه دستآورد های پژوهشی و فنآوری را برگزار نمایند.

بحث پیرامون شیوه نامه انتخاب پژوهشگر برتر در حوزه دانشگاهی و مراکز آموزش عالی،  انتخاب پژوهشگر برتر در دستگاه های اجرایی، انتخاب فنآور برتر و انتخاب دانشجو پژوهشگر برتر، تعیین مکان برگزاری نمایشگاه، تعیین جایزه  و ... بخشی از مباحث مطرح شده در این نشست ها بود.

هفته پژوهش و فنآوری استان چهارمحال وبختیاری از 16 تا 22 آذرماه  برگزار می شود و نمایشگاه هفته پژوهش و فنآوری در دانشگاه شهرکرد برپا می شود. زمان و مکان افتتاحیه و اختتامیه هفته پژوهش و فنآوری  متعاقبا اعلام می شود.