پنج شنبه ١٠ مهر ١٣٩٩

تجلیل از پرستاران درمانگاه دانشگاه شهرکرد به مناسبت روز پرستار

از پرستاران درمانگاه دانشگاه شهرکرد به مناسبت روز پرستار تجلیل شد.

تاریخ انتشار: ١٨ دی ١٣٩٨ ساعت ١٥:٢٢

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد روز چهار شنبه 18دی ماه 1398، به مناسبت روز پرستار با حضور دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، دکتر غلامرضا شمس معاون اداری مالی ومدیریت منابع دانشگاه و دکتر پژمان طهماسبی معاون دانشجویی دانشگاه از پرستاران درمانگاه دانشگاه شهرکرد تجلیل شد.

مهندس کامران نیک اقبال  مدیر درمانگاه  دانشگاه در سخنانی ضمن تشکر از رییس دانشگاه برای حضور در این مراسم به ارائه گزارشی ازخدمات درمانگاه به دانشجویان، اساتید و کارمندان در بخش پزشکی، دندانپزشکی و تزریقات پرداخت .

دکتر سعید کریمی نیز در این مراسم ضمن تسلیت شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی  و تبریک روز پرستار از  زحمات پرسنل درمانگاه دانشگاه شهرکرد و تعامل  توام با صحه صدر آنها با دانشجویان تقدیر و تشکر کرد.

در این مراسم پرسنل درمانگاه نیز به بیان نظرات خود در مورد وضعیت درمانگاه پرداختند و در پایان با اهدا گل و لوح تقدیر از آنها تجلیل شد.