چهارشنبه ٩ بهمن ١٣٩٨

پیام تسلیت رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت حادثه دردناک هواپیمای مسافری ایران-اوکراین

تاریخ انتشار: ٢١ دی ١٣٩٨ ساعت ١٢:١٩

دکتر سعید کریمی، رییس دانشگاه شهرکردروزشنبه 21 دی 1398، در پیامی جان‌باختن مسافرین سانحه‌ی دلخراش و اندوهبار سقوط هواپیمای مسافری ایران-اوکراین را تسلیت گفت. متن این پیام بدین شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

وقوع سانحه تلخ سقوط هواپیمای مسافربری اوکراینی که باعث جان باختن تمامی سرنشینان آن از جمله دانش آموختگان و نخبگان کشور گردید موجب تاثر و تاسف فراوان شد.

اینجانب  ضمن اظهار همدردی با خانواده‌های جان باختگان این حادثه دردناک از درگاه الهی برای درگذشتگان غفران و رحمت الهی و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت دارم.