پنج شنبه ١٠ مهر ١٣٩٩

برگزاری مراسم تجلیل از اعضای هسته گزینش دانشگاه شهرکرد

مراسم تجلیل از اعضای هسته گزینش دانشگاه شهرکرد به مناسبت روز گزینش برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٢٥ دی ١٣٩٨ ساعت ١١:١٢

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز سه‌شنبه 24 دی‌ماه 1398، مراسم تجلیل از اعضای هسته گزینش دانشگاه شهرکرد به مناسبت روز گزینش با حضور دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت‌الاسلام دکتر سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی در دانشگاه شهرکرد، دکتر غلامرضا شمس معاون اداری، مالی و مدیریت منابع انسانی، دکتر محسن بت‌شکنان مدیر امور اداری و مرتضی طاهری مدیر هسته گزینش  برگزار شد.

دکتر سعید کریمی در این نشست ضمن تسلیت شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، جان‌باختگان هواپیما تهران-اوکراین و حادثه‌های اخیر گفت: هسته گزینش دانشگاه شهرکرد یکی از بهترین هسته های گزینش است که مرهون تلاش اعضای این هسته است.

رییس دانشگاه شهرکرد در ادامه با تأکید بر انجام ‌وظیفه بدون کوچک‌ترین اهمال و سهل‌انگاری و رعایت کامل اصل بی‌طرفی و مثبت اندیشی درگزینش افراد گفت: عملکرد هسته گزینش باید به‌دور از هرگونه بغض و کینه شخصی و بر پایه رعایت اصل برائت و بی‌طرفی استوار باشد که این موضوع با چشم‌پوشی از اشتباهات مغایرت دارد.

دکتر سعید کریمی پرهیز از هرگونه پیش‌داوری، قضاوت بر اساس مدارک و مستندات و در نظر گرفتن رأفت و اخلاق اسلامی را سرلوحه عملکرد هسته گزینش دانست.

حجت‌الاسلام دکتر سعید صفی نیز در این نشست نیز ضمن تسلیت شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و حوادث اخیر، به ابعاد شخصیتی سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی پرداخت  و گفت: ما در گزینش علاوه بر آیات و روایات قرآنی،  این شهیدان که حجت خداوند بر روی زمین هستند را سرلوحه کارهای خود قرار می دهیم و نباید برای رضایت دیگران آخرت خود را به دنیا بفروشیم که اگر حقی از کسی ضایع شود در قیامت جوابگو هستیم.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در ادامه گفت: بر اساس اصل برائت هیچ کس مجرم نیست مگر اینکه خلاف آن ثابت شود و باید مبنای کار افراد را بر درستی بگذارید زیرا ممکن است آبروی یک خانواده تحت شعاع قرار گیرد و مسیر زندگی فرد تغییر کند.

گفتنی است مرتضی طاهری نیز در این مراسم به ارائه گزارشی از عملکرد گزینش دانشگاه پرداخت.

در پایان این مراسم با اهداء لوح از اعضای هسته گزینش دانشگاه شهرکرد تجلیل شد.