پنج شنبه ١٠ مهر ١٣٩٩

قهرمانی تیم هندبال دانشجویان دختر دانشگاه شهرکرد در مسابقات دانشگاه های منطقه 6 کشور

تیم هندبال دانشجویان دختر دانشگاه شهرکرد در مسابقات دانشگاه های منطقه 6 کشور به مقام قهرمانی رسید.

تاریخ انتشار: ٠٥ بهمن ١٣٩٨ ساعت ١٥:٥٦

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز جمعه 4 بهمن1398، تیم هندبال دختران دانشگاه شهرکرد با کسب برتری مقابل تیم دانشگاه اصفهان، قهرمان مسابقات هندبال دانشگاه های منطقه 6 کشور شد.

در فینال این مسابقات دانشگاه شهرکرد با شایستگی، تیم پر مهره و قدرتمند دانشگاه اصفهان را با نتیجه 26 بر 22 شکست داد و قهرمان این دوره از رقابت ها شد و توانست سهمیه المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور را که در تابستان 1399 در دانشگاه گیلان برگزار می شود را کسب کند.

فینال مسابقات هندبال دانشجویان دختر دانشگاه های منطقه 6 کشوردر 4 بهمن 1398 به میزبانی دانشگاه شهرکرد برگزار شد.