سه شنبه ١٢ فروردين ١٣٩٩

برپایی میز خدمت دانشگاه شهرکرد در محل برگزاری نماز جمعه در شهر های شهرکرد، فارسان و بروجن

دانشگاه شهرکرد در محل برگزاری نماز جمعه در شهر های شهرکرد، فارسان و بروجن میز خدمت دایر کرد.

تاریخ انتشار: ١٩ بهمن ١٣٩٨ ساعت ٩:٣٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز جمعه 18 بهمن 1398 همزمان با هفتمین روز از دهه مبارک فجر و پاسداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، دانشگاه شهرکرد  همراه با سایر دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری در محل برگزاری نماز جمعه شهرستان‌های  شهرکرد، بروجن و فارسان  با برپایی میز خدمت تحت عنوان" میز خدمت جهادی سردار شهید سپهبدحاج قاسم سلیمانی"  پاسخگوی سؤالات و مطالبات مردم بود.

در محل برگزاری نماز جمعه شهرکرد حجت الاسلام دکتر سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ، دکتر محسن مبینی معاون پژوهش  و فناوری دانشگاه  و دکتر یاسر پیرعلی رییس اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه پاسخگوی مردم بودند. در فارسان، دکتر ستار صادقی رییس دانشکده هنر و علوم انسانی و در بروجن دکتر کرامت الله سعیدی معاون فرهنگی و اجتماعی  دانشگاه و دکترعطاالله ابراهیمی رییس دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین پاسخ گوی سوالات و مطالبات مردم بودند.

افزایش سطح رضایت  و تکریم ارباب رجوع از طریق کاهش زمان، آشناسازی مردم از حقوق و وظایف ارباب رجوع در برابر دانشگاه و ایجاد نظام اداری پاسخگو و کارآمد از مهمترین اهدف برپایی میز خدمت در محل برگزاری نماز جمعه بود.