شنبه ١٦ فروردين ١٣٩٩

افتتاح مرکز مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی در دانشگاه شهرکرد

مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی در دانشگاه شهرکرد افتتاح شد.

تاریخ انتشار: ٢٠ بهمن ١٣٩٨ ساعت ١٣:١٣

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز یکشنبه 20 بهمن 1398، مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی با همکاری دانشگاه شهرکرد و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان چهار محال و بختیاری هم زمان با دهه مبارک فجر با حضور دکتر غلامرضا شمس معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه شهرکرد، دکترحمداله مشتاقی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر محسن مبینی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه و مهندس قهرمان آماره مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان چهارمحال و بختیاری، در دانشگاه شهرکرد افتتاح شد.

در این مراسم قهرمان آماره ضمن تبریک دهه مبارک فجر از همکاری با دانشگاه شهرکرد ابراز خرسندی کرد و گفت: با افتتاح این مرکز تعاملات دانشگاه با فنی و حرفه‌ای استان بیشتر خواهد شد. خوشحالم که یکی از شرکای تجاری- آموزشی ما دانشگاه شهرکرد است و با افتتاح این مرکز قطعاً هم دانشگاه و هم اداره کل فنی و حرفه‌ای سود خواهند برد و اداره کل فنی و حرفه‌ای به طور کامل از ادامه فعالیت این مرکز حمایت خواهد کرد و آمادگی افزایش همکاری در سایر حوزه‌های مد نظر دانشگاه شهرکرد و دانشکده هنر فارسان را داریم.

دکتر محسن مبینی نیز در سخنانی گفت: اگر ظرفیت و پتانسیل دانشگاه به خوبی دیده شود قطعاً برای استان خوب و مفید است و بر اساس سیاست‌های وزارت علوم،تحقیقات و فنآوری  مهارت های عملی و شغلی دانشجویان باید برای جذب در بازار کار افزایش پیدا کند که اداره کل فنی و حرفه‌ای می‌تواند در این راه دانشگاه را یاری کند.

مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی" با هدف توانمندسازی مهارتی دانشجویان و کمک به دانش‌آموختگان دانشگاهی بر پایه سه فرایند اصلی، نیازسنجی مهارتی، ارائه خدمات مشاوره شغلی و آموزشی و نهایتاً ارائه خدمات مهارت آموزی مورد نیاز بازار کار به دانشجویان و با تکیه بر ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل دانشگاه‌ راه‌اندازی شد.

گفتنی است تفاهم‌نامه همکاری و نحوه فعالیت مرکز مهارت آموزی و مهارت شغلی نیز بین طرفین امضا شد.