جمعه ٢ اسفند ١٣٩٨

افتتاح خوابگاه دخترانه خیرساز 15 خرداد در دانشگاه شهرکرد

خوابگاه دخترانه خیرساز 15 خرداد در دانشگاه شهرکرد افتتاح شد.

تاریخ انتشار: ٢٣ بهمن ١٣٩٨ ساعت ١٧:٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، صبح امروز چهارشنبه 23 بهمن 1398 خوابگاه دخترانه خیرساز 15 خرداد با حضور حجت الاسلام محمد علی نظام زاده و حجت الاسلام مسیح مهاجری اعضای شورای سیاستگذاری طرح خورشید بنیاد 15 خرداد، دکترناصر مطیعی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مهندس مجید نظری معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری، کتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت الاسلام دکتر سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه و جمعی از معاونان، مدیران و کارکنان دانشگاه شهرکرد افتتاح شد.

دکتر سعید کریمی در آیین افتتاح خوابگاه 15 خرداد ضمن خیر مقدم به  مهمانان و مدعوین،  به معرفی دانشگاه شهرکرد پرداخت و گفت:  دانشگاه شهرکرد دارای سه پردیس شهرکرد، بروجن و فارسان است، 8500 دانشجو دارد که در 200 رشته گرایش در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای تخصصی و دکترای حرفه ای مشغول به تحصیل هستند، 52 درصد دانشجویان دختر و 48 درصد پسر هستند و95 درصد دانشجویان  به صورت روزانه و 5 درصد به صورت نوبت دوم  تحصیل می کنند.

رییس دانشگاه شهرکرد، در ادامه ضمن تشکر از مسئولان بنیاد 15 خرداد،  تقدیر از پیگیری های مسئولان قبلی و فعلی دانشگاه و تمجید از همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: خوابگاه دخترانه 15 خرداد در دانشگاه شهرکرد  با مساحت چهار هزار متر مربع، در قالب  سه طبقه  و 58 اتاق با ظرفیت 300 دانشجو  به بهترین نحو ممکن و بر اساس آخرین استاندارد ها ساخته شده است.

رییس دانشگاه شهرکرد با اشاره به روند ساخت پردیس بروجن گفت: ساختمان های آموزشی این دانشکده با حمایت دولت و استانداری چهارمحال و بختیاری در حال احداث است اما برای احداث سلف سرویس و خوابگاه نیازمتد مساعدت خیرین هستیم.

دکتر کریمی افزود: استان چهارمحال و بختیاری یک استان کم برخوردار است و نیاز به مساعدت و کمک بیشتری دارد و دانشگاه شهرکرد نیز نیازمند مساعدت بیشتر چه از جانب دولت و چه از جانب بنیاد های مانند بنیاد 15 خرداد و بنیاد برکت است.

خوابگاه دخترانه 15 خرداد،  با مساحت چهار هزار متر مربع  و ظرفیت 300نفربه همت و نیت خیر خواهانه بنیاد 15 خرداد، توسط آیت الله صانعی رییس بنیاد 15 خرداد  در دی ماه 1395 در قالب طرح خورشید کلنگ زنی شد و پس از گذشت 3 سال با صرف اعتباری بالغ بر 100 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.