سه شنبه ١٢ فروردين ١٣٩٩

انتصاب سرپرست دانشکده علوم ریاضی دانشگاه شهرکرد

رییس دانشگاه شهرکرد در حکمی سرپرست دانشکده علوم ریاضی را منصوب کرد.

تاریخ انتشار: ٢٦ اسفند ١٣٩٨ ساعت ٩:١٦

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز یک شنبه 25 اسفند 98 دکتر سعید کریمی  رییس دانشگاه شهرکرد در حکمی دکتر نها افتخاری عضو هیأت علمی  گروه ریاضی محض دانشگاه شهرکرد را با حفظ وظایف آموزشی  به سمت «سرپرست دانشکده علوم ریاضی » منصوب کرد.

رییس دانشگاه شهرکرد،  در این حکم ،تلاش در جهت اعتلای شعائر اسلامی، برنامه‌ریزی برای تقویت وگسترش فعالیتهای آموزشی، تعامل سازنده با اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان، گسترش روابط صمیمانه و قانونمند با سایر واحدهای دانشگاه، نظارت مستمر بر فعالیتهای دانشکده، ارائه پیشنهادها و راهکارهای کارشناسی شده برای امور جاری و آینده، حضور فعال در دانشکده، دقت و سرعت در مکاتبات و عدالت در تصمیم‌گیری را ضامن موفقیت ایشان دانست.

گفتنی است، دکتر سعید کریمی در نامه جداگانه ای از خدمات صادقانه و بی‌شائبه دکتر علیرضا انصاری در زمان تصدی  "ریاست دانشکده علوم ریاضی"  تقدیر و تشکر کرد.