سه شنبه ١٢ فروردين ١٣٩٩

پیام تبریک رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت عید نوروز و بهار طبیعت

رییس دانشگاه شهرکرد با صدور پیامی فرارسیدن عید نوروز و بهار طبیعت را به جامعه دانشگاهی تبریک گفت.

تاریخ انتشار: ٢٨ اسفند ١٣٩٨ ساعت ٩:١٠

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد روزسه شنبه 27 اسفند 1398، در پیامی فرا رسیدن نوروز و سال نو را تبریک گفت. متن این پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ، یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ، یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ، حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ

امسال در آستانه ی استشمام نسیم دل انگیز بهار و عید نوروز، کشور عزیز مان و پهنه وسیعی از جهان درگیر بیماری مهلک کرونا  است. امید است با رعایت موارد و توصیه های بهداشتی  این بیماری عالم گیر را شکست دهیم و با ماندن در خانه و پرهیز از هرگونه سفر غیر ضروری در ایام نوروز چرخه این بیماری را قطع نماییم. در پی شیوع ویروس کرونا و به تبع آن تعطیلی دانشگاه‌،  امیدوارم شما دانشجویان عزیز برای دریافت  آموزش  از طریق مجازی برای ادامه نیمسال تحصیلی اهتمام لازم را به خرج دهید تا پس از شکست کرونا ویروس و بازگشت آرامش وسلامتی به جامعه،  فعالیت جامعه دانشگاهی به روال عادی خود در عرصه علم  و پژوهش  برگردد.

فرا رسیدن بهار پرطراوت این نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت و آغاز سال 1399هجری شمسی را به اساتید، کارمندان، دانشجویان و خانواده‌های محترم آنها تبریک می‌گویم و از خداوند متعال برای دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد آرزوی سالی پر خیرو برکت، همراه با سلامتی و موفقیت مسئلت دارم و امیدوارم در سال جدید بیش از هر زمان دیگری در راه تحقق آرمان های نظام  مقدس جمهوری اسلامی ایران و تحقق اهداف عالیه دانشگاه حرکت نماییم.