شنبه ٢١ تیر ١٣٩٩

تولید ماسک در دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان دانشگاه شهرکرد

دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان دانشگاه شهرکرد به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا ماسک تولید کرد.

تاریخ انتشار: ٠٣ تیر ١٣٩٩ ساعت ١٢:٢

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد،  دکتر ستار صادقی رییس دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان گفت: در پی شیوع ویروس کرونا و در راستای ایفای رسالت و مسئولیت اجتماعی دانشگاه، این دانشکده با کسب موافقت دکتر کرامت الله سعیدی معاونت فرهنگی- اجتماعی دانشگاه، اقدام به تولید ماسک کرده است.

رییس دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان افزود: باتوجه به شرایط خاص موجود در کشور و شیوع بیماری کرونا و عدم حضور دانشجویان در دانشگاه ، اقلام مورد نیاز برای تولید ماسک  توسط معاونت فرهنگی- اجتماعی دانشگاه خریداری شد و در اختیار این دانشکده قرار گرفت.

دکتر ستار صادقی با اشاره به اینکه در حال حاضر روزانه 50 عدد ماسک تولید می شود، گفت: این ماسک ها در اختیار کارکنان دانشگاه  و برخی نیازمندان خارج از دانشگاه قرار خواهد گرفت، گرچه این میزان تولید  جوابگوی نیازهای موجود نیست اما در صورت افزایش امکانات می‌توان  تولید را افزایش داد.