جمعه ٢٤ مرداد ١٣٩٩

افتتاح مرکز همسان گزینی دانشگاه شهرکرد

همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س)، مرکز همسان گزینی دانشگاه شهرکرد ویژه دانشجویان این دانشگاه افتتاح شد.

تاریخ انتشار: ٠١ مرداد ١٣٩٩ ساعت ٩:٢٩

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز چهارشنبه 1 مرداد ۱۳۹۹، مرکز همسان گزینی دانشگاه شهرکرد با حضور دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت‌الاسلام دکتر سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، دکتر غلامرضا شمس معاون اداری و مالی و مدیریت منابع دانشگاه،  دکترحمداله مشتاقی معاون آموزش دانشگاه، دکتر کرامت الله سعیدی معاون فرهنگی – اجتماعی دانشگاه مهندس محسن کوهیان مدیر طرح و برنامه دانشگاه، دکتر مهدی کرمی مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه و جمعی دیگراز مدیران و مسئولان دانشگاه شهرکرد با هدف فرهنگ سازی  و ترویج ازدواج آسان  ویژه دانشجویان در  این دانشگاه افتتاح شد.

دکتر سعید کریمی در آیین افتتاح این  مرکز  ضمن تبریک سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه(س) گفت: همسان گزینی دانشگاهی  طرحی در دانشگاه ­ها است که با همکاری موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان اجرا می ­شود. این طرح  ارائه د​​هنده راهکاری است که می­ تواند با روشی نوین به تسهیل در امر ازدواج و همسان یابی، در راستای گسترش فرهنگ ازدواج از طریق انتخاب صحیح با محوریت خانواده گامی موثر بردارد.

رییس دانشگاه شهرکرد درادامه گفت:  دانشجویان علاقمند می توانند در سایت  Hamsan.tebyan.net ثبت نام کنند و پس از  ثبت نام، متقاضیان دو  آزمون روانشناسی را طی نموده و در صورت کسب امتیاز لازم به مراحل بعدی راه پیدا می کنند و - در صورت عدم کسب امتیاز برای رفع موارد احتمالی موجود در آزمون به مشاور مرکز معرفی تا پس از بررسی و رفع مشکلات، دوباره  درفرایند ثبت نام قرار گیرند.-بعد از طی آزمون های روانشناسی متقاضیان به جلسه راستی آزمایی دعوت  می شوند تا توسط کارشناسان مرکز، صحت اطلاعاتی که وارد نموده اند، بررسی شود و پس از آن خانواده ها به یکدیگر  معرفی می شوند و ادامه روند ازدواج در اختیار خانواده ها قرار می گیرد.

دکتر سعید کریمی افزود: همسان گزینی یک طرح کاملا رایگان است و روش های سنتی ازدواج را با استفاده از شیوه های علمی پیش می برد، این طرح تنها طرحی است که در آن از واجدین ازدواج تست روانشناسی گرفته و تمام مقیاس های مورد نیاز را در نظر می گیرد.

حجت‌الاسلام دکتر سعید صفی نیز در این مراسم گفت: ازدواج دانشجویی در سطح  دانشگاه های استان  به همت و همکاری  نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها وجود دارد و  اعزام دانشجویان به مشهد مقدس و شرکت در دوره های آموزشی مهارت های زندگی برای آنها برنامه ریزی می شود.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد افزود: این مرکز اولین مرکز در استان است که در آن کار شناسان آموزش دیده و روانشناسان مجرب فعالیت می کنند.

برنامه ریزی برای مشاوره و آموزش های قبل ازدواج و بعدازدواج از دیگربرنامه ها و اقدامات این مرکز خواهد بود.