جمعه ٢٤ مرداد ١٣٩٩

نشست هم اندیشی شهردار شهرکرد با رییس دانشگاه شهرکرد

نشست هم اندیشی شهردار شهرکرد با رییس دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١١ مرداد ١٣٩٩ ساعت ١٢:٢٠

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز شنبه 11 مرداد 1399، نشست هم اندیشی شهردار شهرکرد با رییس دانشگاه شهرکرد، با حضور دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، مهندس بهادر عبدالغنی شهردار شهرکرد، دکتر غلامرضا شمس معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه ، مهندس محسن کوهیان مدیر طرح و برنامه دانشگاه، دکتر مهدی کرمی سرپرست حوزه ریاست و روابط عمومی و جمعی از مسئولان شهرداری شهرکرد برگزار شد.

دکتر سعید کریمی در این بازدید ضمن قدردانی از شهرداری شهرکرد گفت: دانشگاه شهرکرد با توجه به 210 رشته گرایش تحصیلی مختلف در زمینه‌های کشاورزی، عمران، هنر و معماری و... آمادگی همکاری کامل جهت انجام پروژه‌های تحقیقاتی منطبق با نیازهای شهرداری شهرکرد را دارد.

مهندس بهادر عبدالغنی نیز در این نشست، خواهان استفاده از توانمندی‌های دانشگاه شهرکرد در مدیریت شهری شد و گفت: بیشترین تعامل و همکاری را با دانشگاه  در زمینه‌های تخصصی و مدیریتی داریم.

همکاری با دانشگاه جهت توسعه و حفظ فضای سبز دانشگاه، استفاده از ظرفیت‌های دانشکده هنر دانشگاه شهرکرد جهت تهیه و طراحی المان‌های شهری و زیباسازی شهر، امضای تفاهم نامه جدید جهت همکاری بیشتر، استفاده از تخصص‌های اعضای هیات علمی دانشگاه شهرکرد، ساخت مسیر خروجی دانشگاه از محل سر درب جدید، تسریع در ساخت و اتمام میدان مقابل سردر جدید از مهمترین مباحث مطرح شده در این نشست بود.

در پایان این نشست شهردار شهرکرد از لاگون جمع آوری فاضلاب و سردرب جدید دانشگاه شهرکرد بازدید کرد.