چهارشنبه ٢ مهر ١٣٩٩

برگزاری نشست هیات رییسه دانشگاه شهرکرد با روسای دانشکده‌های دانشگاه

نشست هیات رییسه دانشگاه شهرکرد با روسای دانشکده‌های دانشگاه برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٨ شهریور ١٣٩٩ ساعت ١٥:١٥

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز سه‌شنبه 18 شهریور 1399، نشست  هیات رییسه دانشگاه شهرکرد با حضور دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت‌الاسلام دکتر سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد و جمعی از معاونین دانشگاه با روسای دانشکده‌های دانشگاه برگزار شد.

دکتر سعید کریمی در این نشست ضمن تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان از همدلی و همراهی دانشکده‌ها درترم گذشته قدردانی کرد و گفت: با توجه به اینکه برگزاری الکترونیکی دروس، تجربه اول دانشگاه بود مسائل و مشکلات شناسایی‌شد و درترم جاری باهم فکری و تبادل‌نظر مرتفع خواهند شد و تلاش داریم تاکمی ها و کاستی‌ها ی ترم گذشته برطرف شود.

حجت الاسلام دکتر سعید صفی نیز در این نشست گفت: با احساس مسئولیت بیشتر و در شرایط موجود سال تحصیلی جدید را شروع می کنیم. دانشجویان مانند فرزندان ما هستند و برای حل مسائل و کمک به آن‌ها از هیچ کاری کوتاهی نشود و این جز با همفکری و همکاری میسر نمی‌شود.

دکتر محسن مبینی نیز در این نشست اظهار کرد با توجه به تجاربی که کسب کردیم زیرساخت‌ها باید تقویت شود و در این راستا ۳ میلیارد تومان هزینه برای تقویت و توسعه زیرساخت‌ها فنآوری اطلاعات و خریداری اختصاص داده شده است. وی برگزاری دوره‌های آموزشی کارشناسان دانشکده‌ها و اساتید  را از دیگر اقدامات معاونت پژوهشی برای برگزاری هرچه بهتر ترم تحصیلی پیش رو خواند.

دکتر حمدالله مشتاقی نیز در این نشست گفت: آغاز انتخاب واحد از ۲۲ شهریور وترم جدید از ۲۹ شهریور اعلام‌شده است،  درترم جدید اولویت آموزش مجازی است و باید از تمام پتانسیل‌ها برای بهتر شدن آموزش الکترونیکی و رفع نواقص استفاده کرد.

معاون آموزشی دانشگاه در ادامه گفت: کلیه کلاس‌های تئوری و عملی دوره کارشناسی باید به صورت مجازی برگزار شود و در دوره تحصیلات تکمیلی اختیاری است که به صورت مجازی و حضوری برگزار می شود که تأکید بر برگزاری آموزش در دوره های دکتری تخصصی حضوری است.

در پایان مقرر شد معاونت آموزشی دانشگاه یک شیوه نامه جامع آموزش الکترونیکی دروس تئوری و عملی را تهیه نماید و بر اساس یک تقسیم کار معاونت پژوهشی متولی فراهم سازی زیر ساخت های آموزش مجازی است و معاونت آموزشی با همکاری دانشکده هااجرا و مدیریت آموزش الکترونیکی را انجام دهد.

در پایان روسای دانشکده‌های به بیان مشکلات و پیشنهادات خود در زمینه آموزش الکترونیکی پرداختند.