چهارشنبه ٢ مهر ١٣٩٩

برگزاری چهارمین نشست عادی از دوره ی دوم هیات امنای دانشگاه شهرکرد

چهارمین نشست عادی از دوره ی دوم هیات امنای دانشگاه شهرکرد به صورت مجازی برگزار شد.

تاریخ انتشار: ٢٣ شهریور ١٣٩٩ ساعت ١٢:٣٥

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز یک شنبه 23 شهریور ۱۳۹9، چهارمین نشست عادی از دوره ی دوم هیات امنای دانشگاه شهرکرد با حضوردکتر عبدالرضا باقری قائم مقام وزیر علوم و رئیس مرکز هیات های امنا، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در استان، امام جمعه شهرکرد و عضوهیات امنا، دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد و دبیر هیأت امنای دانشگاه شهرکرد، دکتر برات قبادیان رئیس کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه شهرکرد، دکتر شهاب کسکه معاون مرکز هیأت‌های امناء، دکتر اردشیر نوریان ، دکتر بهروزشیران و دکتر بهزاد قاسمی  اعضای هیات امنا به صورت مجازی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین محمد علی نکونام، در این نشست ضمن خیر مقدم به حاضرین از عنایت و توجه وزارت علوم به دانشگاه شهرکرد تقدیر و تشکر کرد وگفت: دانشگاه شهرکرد یک دانشگاه فعال در عرصه های مختلف می باشد که در یک فضای آرام در حال فعالیت است و امیدوارم در عرصه های مختلف به این دانشگاه کمک شود.

امام جمعه  شهرکرد در بخش دیگری از سخنانش ضمن تقدیر از بنیاد 15 خرداد به خاطر اهتمام در ساخت خوابگاه دخترانه 15 خرداد و خیّر حاج الیاس رییسی برای مشارکت در ساخت خوابگاه ام البنین در دانشگاه شهرکرد گفت: ما نیز تلاش خواهیم کرد خیّرین بیشتری را به سمت دانشگاه  شهرکرد سوق دهیم.

دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد و دبیر هیات امنای دانشگاه نیز ضمن خیر مقدم به حاضرین به ارائه گزارشی از وضعیت فعلی دانشگاه شهرکرد در زمینه های مختلف پرداخت و از مساعدت و همکاری مجموعه وزارت علوم با دانشگاه شهرکرد تقدیر و تشکر کرد.

گفتنی است، درچهارمین نشست عادی  از دوره ی دوم هیات امنای دانشگاه شهرکرد 20 دستور کار مورد بحث و بررسی قرار گرفت.