چهارشنبه ٢ مهر ١٣٩٩

کسب دو رتبه "اول" و "سوم" روابط عمومی دانشگاه شهرکرد در جشنواره روابط عمومی ‏های برتر دانشگاه‏ها، مراکز پژوهشی و پارک های علم و فناوری منطقه ۶ کشور

روابط عمومی دانشگاه شهرکرد در جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و پارک های علم و فناوری منطقه ۶ کشور موفق به کسب دو رتبه اول و سوم شد.

تاریخ انتشار: ٢٦ شهریور ١٣٩٩ ساعت ١٠:٢٤

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز سه شنبه 25 شهریور 1399،  جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و پارک های علم و فناوری منطقه ۶ کشور با حضور دکتر علیرضا عبدالهی نژاد مدیر کل روابط عمومی وزارت عتف، محمد جباری دبیر روابط عمومی دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه 6 کشور، دکتر مهدی کرمی سرپرست حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه شهرکرد و جمعی دیگر از مدیران روابط عمومی دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری منطقه 6 کشور به میزبانی دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد.

دکتر علیرضا عبداللهی نژاد در جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و پارک های علم و فناوری منطقه ۶ کشور با اشاره به شیوع کرونا و تغییر و تحولات در همه زمینه ها گفت: تجارب ارزشمند این دوران می تواند نقطه عطفی در کشور به حساب آید تا با کاهش هزینه ها و رفع موانع موجود بتوانیم ارتباطات را از طریق بستر وب و فضای مجازی توسعه دهیم.

مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه در زمان باقی مانده از فعالیت این دولت باید از دستاوردها و خدمات انجام شده را اطلاع رسانی کنیم گفت: کارهای انجام شده در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی، پژوهشی و فناوری در حالی به ثمر نشسته که این دولت از همه جهات تحت فشار وتحریم های ظالمانه قرارد داشته اما با این حال توانسته‏ایم در خاورمیانه و در بین کشورهای مسلمان رتبه های برتر علمی را کسب کنیم و این دستاورد کمی نیست و وظیفه روابط عمومی دانشگاه ها و سایر مراکز علمی است تا آنها را به مردم معرفی کنند.

مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره جشنواره روابط عمومی ها ی مناطق کشور هم گفت: با نگاه تحول آفرینی در بخش روابط عمومی و توسعه علوم ارتباطات در دنیای امروز، بعد از یک دهه تأخیر جشنواره روابط عمومی ها برگزار شد و آثار خوبی از منطقه ۶ کشور به دبیرخانه رسید که می تواند برکات خوبی برای همه دانشگاه های وزارت علوم داشته باشد.

دکتر  مهدی کرمی نیز در این جشنواره که به صورت مجازی برگزار شد در سخنانی کوتاه به تشریح مهمترین اقدامات صورت گرفته در روابط عمومی دانشگاه شهرکرد پرداخت.

در این جشنواره روابط عمومی دانشگاه شهرکرد در بخش " تبلیغات و انتشارات " رتبه اول و در بخش " روابط عمومی الکترونیک " مشترکا با دانشگاه اصفهان رتبه سوم را کسب کرد.

این جشنواره در پنج بخش شامل «اطلاع رسانی و ارتباط با رسانه‌ها»، «تبلیغات و انتشارات » ،«روابط عمومی الکترونیک»، «مدیریت سبز » و «مسئولیت اجتماعی» برگزار شد.