چهارشنبه ٣٠ مهر ١٣٩٩

برگزاری نشست اعضای هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه شهرکرد با اعضای جدید هیات علمی

نشست اعضای هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی دانشگاه شهرکرد با اعضای جدید هیات علمی برگزار شد.

تاریخ انتشار: ١٤ مهر ١٣٩٩ ساعت ١٣:١٨

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، روز یکشنبه 13مهر1399، نشست اعضای هیات اجرایی دانشگاه شهرکرد با اعضای جدید هیات علمی با حضور دکتر سعید کریمی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت‌الاسلام دکتر سعید صفی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد، دکتر سعید حبیبیان دبیر هیات اجرائی جذب اعضاء هیات علمی برگزار شد.

بررسی روند پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و اداری وزارت علوم و دانشگاه شهرکرد از مباحث مطرح شده در این نشست بود.

در پایان اعضای هیأت اجرایی به تناسب موضوعات، به سوالات اعضای جدید هیأت علمی دانشگاه شهرکرد پاسخ گفتند.