چهارشنبه ٢٤ مهر ١٣٩٨

بازدید رییس دانشگاه شهرکرد از دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان و حضور در جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود این دانشکده

رییس و جمعی از مسئولان دانشگاه شهرکرد از دانشکده هنر و علوم انسانی فارسان بازدید نمودند و در جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود این دانشکده شرکت کردند.
دریافت فایل صوتی اخبار دانشگاه شهرکرد

نمایش آثار هنری عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد در موزه بومیلار برلین

آثار هنری عضو هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه شهرکرد در موزه بومیلار برلین به نمایش گذاشته شد.
نمایش آثار هنری عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد در موزه بومیلار برلین
پایان هشتمین دوره مسابقات سراسری ریخته گری در دانشگاه شهرکرد

هشتمین دوره مسابقات سراسری ریخته گری با شناخت تیم های برتر در دانشگاه شهرکرد به کار خود پایان داد.
پایان هشتمین دوره مسابقات  سراسری ریخته گری در دانشگاه شهرکرد
برگزاری اولین گردهمایی خانواده و دانشگاه در دانشگاه شهرکرد

اولین گردهمایی خانواده و دانشگاه در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری اولین گردهمایی خانواده و دانشگاه  در دانشگاه شهرکرد
انتصاب مجدد عضو هیأت علمی دانشگاه شهرکرد به عنوان رئیس کمیته فنی متالورژی پودر ایران

عضو هیأت علمی دانشگاه شهرکرد برای دومین بار به عنوان رئیس کمیته فنی متالورژی پودر ایران به مدت سه سال منصوب شد.
برگزار ی آیین افتتاحیه هشتمین دوره مسابقات ملی ریخته گری در دانشگاه شهرکرد

آیین افتتاحیه هشتمین دوره مسابقات ملی ریخته گری در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزار ی آیین افتتاحیه هشتمین دوره مسابقات ملی ریخته گری در دانشگاه شهرکرد
عضویت دانشگاه شهرکرد در کارگروه ملی همکاری های علمی و بین المللی کشورسوئیس

دانشگاه شهرکرد در کارگروه ملی همکاری های علمی و بین المللی کشورسوئیس عضو شد.
عضویت دانشگاه شهرکرد در کارگروه ملی همکاری های علمی و بین المللی کشورسوئیس
انتصاب سرپرست امور فناوری دانشگاه و سرپرست گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه شهرکرد

رییس دانشگاه شهرکرد سرپرست امور فناوری دانشگاه و سرپرست گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه را منصوب کرد.
ارتقا مرتبه علمی 5 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه شهرکرد

بر اساس تصمیمات هیات ممیزه دانشگاه شهرکرد 5 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه، ارتقا مرتبه علمی یافتند.
ارتقا مرتبه علمی 5 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه شهرکرد
غبارروبی و عطرافشانی قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد به مناسبت هفته دفاع مقدس

به مناسبت هفته دفاع مقدس ، قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد، غبارروبی و عطرافشانی شد.
انتصاب سرپرست کتابخانه و مرکز اطلاع‌رسانی دانشگاه، سرپرست پژوهشکده فناوری جنین دام و سرپرست کلینیک دامپزشکی دانشگاه شهرکرد

رییس دانشگاه شهرکرد سرپرست کتابخانه و مرکز اطلاع‌رسانی دانشگاه، سرپرست پژوهشکده فناوری جنین دام و سرپرست کلینیک دامپزشکی دانشگاه شهرکرد را منصوب کرد.
بازدید رییس دانشگاه از روند ثبت نام دانشجویان جدیدالورود کارشناسی دانشگاه شهرکرد

رییس دانشگاه شهرکرد و جمعی از معاونان و مدیران دانشگاه از روند ثبت نام دانشجویان جدیدالورود کارشناسی دانشگاه بازدید کردند.
سخنرانی معاون دانشجویی دانشگاه شهرکرد در شصت و چهارمین همایش معاونان دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور

دکتر پژمان طهماسبی معاون دانشجویی دانشگاه شهرکرد در شصت و چهارمین همایش معاونان دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور در دانشگاه علامه طباطبایی سخنرانی کرد.
فارغ التحصیلی اولین گروه دانشجویان دکترای فیزیولوژِی گیاهی دانشگاه شهرکرد

اولین گروه دانشجویان دوره فیزیولوژی گیاهی دانشکده علوم پایه دانشگاه شهرکرد با دفاع از رساله دکتری خود فارغ التحصیل شدند.
فارغ التحصیلی اولین گروه دانشجویان دکترای فیزیولوژِی گیاهی دانشگاه شهرکرد
عکس روز