چهارشنبه ٩ بهمن ١٣٩٨

آموزش رفع مشکلات و نواقص سامانه آموزش عالی(hes) به کارشناسان دانشگاه های استان از طریق ویدئو کنفرانس در دانشگاه شهرکرد

جمعی ازکارشناسان دانشگاههای استان از طریق ویدئو کنفرانس در دانشگاه شهرکرد، رفع مشکلات و نواقص سامانهآموزش عالی(hes) را آموزش دیدند.
برگزاری نشست ستاد بزرگداشت دهه فجر دانشگاه شهرکرد

نشست ستاد بزرگداشت دهه فجر دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
برگزاری نشست ستاد  بزرگداشت دهه فجر دانشگاه شهرکرد
قهرمانی تیم هندبال دانشجویان دختر دانشگاه شهرکرد در مسابقات دانشگاه های منطقه 6 کشور

تیم هندبال دانشجویان دختر دانشگاه شهرکرد در مسابقات دانشگاه های منطقه 6 کشور به مقام قهرمانی رسید.
قهرمانی تیم هندبال دانشجویان دختر دانشگاه شهرکرد در مسابقات دانشگاه های  منطقه 6 کشور
قرار گرفتن دانشگاه شهرکرد در رتبه 1671 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی جهان در جدیدترین نظام رتبه‌بندی دانشگاه ها جهان 2019 (URAP)

دانشگاه شهرکرد در جدیدترین نظام رتبه‌بندی دانشگاه ها جهان بر پایه عملکرد علمی در سال 2019 (URAP) رتبه 1671 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی جهان و رتبه 38 دانشگاه های کشور را کسب کرد.
قرار گرفتن دانشگاه شهرکرد در رتبه  1671  دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی جهان  در جدیدترین نظام  رتبه‌بندی دانشگاه ها جهان 2019 (URAP)
بسته صوتی خبر

آغاز برگزاری طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه شهرکرد

طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه شهرکرد آغاز شد.
آغاز برگزاری طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه شهرکرد
برگزاری مراسم تجلیل از اعضای هسته گزینش دانشگاه شهرکرد

مراسم تجلیل از اعضای هسته گزینش دانشگاه شهرکرد به مناسبت روز گزینش برگزار شد.
برگزاری مراسم تجلیل از اعضای هسته گزینش دانشگاه شهرکرد
بسته صوتی خبر

انتخاب مدیر تربیت بدنی دانشگاه شهرکرد به عنوان رییس هیات ورزش های دانشگاهی استان چهارمحال و بختیاری

مدیر تربیت بدنی دانشگاه شهرکرد به عنوان رییس هیات ورزش های دانشگاهی استان چهارمحال و بختیاری انتخاب شد.
برگزاری مراسم یادبود شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، شهدای سانحه هوایی و جان‌باختگان حادثه کرمان در دانشگاه شهرکرد

مراسم یادبود شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، شهدای سانحه هوایی و جان‌باختگان حادثه کرمان در دانشگاه شهرکرد در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
پیام تسلیت رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت حادثه دردناک هواپیمای مسافری ایران-اوکراین

دکتر سعید کریمی، رییس دانشگاه شهرکردروزشنبه 21 دی 1398، در پیامی جان‌باختن مسافرین سانحه‌ی دلخراش و اندوهبار سقوط هواپیمای مسافری ایران-اوکراین را تسلیت گفت.
پیام تسلیت رییس دانشگاه شهرکرد به مناسبت حادثه دردناک  هواپیمای مسافری ایران-اوکراین
ارتقا مرتبه علمی 10نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه شهرکرد

بر اساس تصمیمات هیات ممیزه دانشگاه شهرکرد 10 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه، ارتقا مرتبه علمی یافتند.
ارتقا مرتبه علمی 10نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه شهرکرد
بسته صوتی

بسته صوتی خبر 14 تا19 دی 98
بسته صوتی
تجلیل از پرستاران درمانگاه دانشگاه شهرکرد به مناسبت روز پرستار

از پرستاران درمانگاه دانشگاه شهرکرد به مناسبت روز پرستار تجلیل شد.
تجلیل از پرستاران درمانگاه دانشگاه شهرکرد به مناسبت  روز پرستار
حضور پرشور و شعور دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد در مراسم گرامیداشت شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی

دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد در مراسم گرامیداشت شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی در مصلی بزرگ امام خمینی(ره) حضور ی پرشور و شعور پیدا کردند.
عکس روز

دانشگاه در نگاه روزنامه ها