English   |     |     |   دوشنبه ٩ اسفند ١٣٩٥

تاريخ و زمان انتشار :        15 شهريور 1395 ساعت 9:49 تعداد بازديد کنندگان:           2702
انتشار كتاب "تو را با ماه می‌سنجم" سروده کارمند دانشگاه شهرکرد

كتاب "تو را با ماه می‌سنجم"  سروده بابك حسين زاده برجويي كارمند دانشگاه شهركرد منتشر شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه شهركرد، كتاب " تو را با ماه می سنجم" مجموعه يكصد و يازده سه گانی های بابک حسین زاده برجویی منتشر شد. این کتاب زیر نظر دکتر علیرضا فولادی عضو هیئت علمی دانشگاه کاشان و شاعر و پژوهشگر معاصر که مبتکر سه گانی نیز می‌باشد به چاپ رسیده است .‏

سه گانی یک قالب شعری است که از سه مصراع یا سه سطر پدید می‌آید و پایان آن با ضربه‌ای ذهنی همراه است.‏سه گانی در سه شاخه ی کلاسیک، نیمایی و سپید سروده می شود و این امر در کنار امکان کاربرد طرح‌های گوناگون قافیه و همچنین امکان کاربرد وزن دلخواه، آزادی عمل مطلوبی برای سه گانی‌پرداز فراهم می‌کند.

گفتني است، بابك حسين زاده برجويي متولد 1355 در روستاي برجويي  از توابع بخش خانميرزا  شهرستان لردگان استان چهار محال و بختياري است. برجویی به جز سه گانی در انواع قالب‌های شعری چون غزل، مثنوي، چهار پاره، چهارپاره ي مركب، دوبيتي، رباعي طبع‌آزمايي كرده و از شاعران موفق استان است و هم اكنون به عنوان کارشناس IT در دانشگاه شهرکرد مشغول به كار است.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید