English   |     |     |   یکشنبه ٦ فروردين ١٣٩٦

تاريخ و زمان انتشار :        24 آذر 1395 ساعت 15:22 تعداد بازديد کنندگان:           701
برگزاری آیین تکریم و معارفه مسئول نهاد نمایندگی رهبری دانشگاه شهرکرد

آیین تکریم و معارفه مسئول نهاد نمایندگی رهبری دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

به گزارش روابط  عمومی دانشگاه شهرکرد، صبح روز چهارشنبه 24آذر 1395 آیین تکریم و معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه شهرکرد با حضور شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد، حجت الاسلام تقوی مدیر کل امور دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور، حجت الاسلام مولوی مسئول نهاد نمایندگی رهبری دراستان چهار محال و بختیاری، حجت الاسلام حمزه مسئول سابق نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه، جمعی از ائمه جمه و جماعات استان، جمعی از مدیران و مسئولین استانی وجمعی از معاونین، کارمندان و دانشجویان  دانشگاه شهرکرد برگزار شد.

در این آیین از حجت الاسلام حمزه مسئول سابق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد تقدیر و تشکر شد و حجت الاسلام سعید صفی (مسئول سابق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور) به عنوان مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهرکرد معرفی و حکم خود را دریافت کرد.

در این مراسم شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد، طی سخنانی از حجت الاسلام حمزه، مسئول سابق نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه برای زحمات صادقانه و دلسوزانه تقدیر و تشکر کرد و ایشان را یکی از مسئولین تلاشگر و جهت پیشبرد اهداف دانشگاه دانست و برای ایشان آرزوی توفیق نمود و همچنین برای حجت الاسلام صفی مسئول جدید نهاد نمایندگی رهبری آرزوی موفقیت در امور محوله نمود.

در این برنامه حجت الاسلام مولوی، حجت الاسلام حمزه، حجت الاسلام تقوی نیز به ایراد سخن پرداختند و در ادامه حجت الاسلام سعید صفی مسئول جدید نهاد نمایندگی رهبری طی سخنانی گفت: امروز نظام جمهوری اسلامی ایران به سطحی رسیده است که هیچ مشکلی بدون نظر جمهوری اسلامی ایران در منطقه قابل حل نیست و دشمنی با ایران به خاطر اقتدار علمی است، این اقتدار خروجی دانشگاه های ما است. وی همچنین افزود: حوزه و دانشگاه باید جنبش نرم افزاری تهیه و به کشور و ملت ارائه دهند تا پایه پیشرفت علمی باشد.

گفتنی است؛ حجت الاسلام سعید صفی عضو هیأت علمی گروه معارف دانشگاه شهرکرد می باشد و پیش از این از سال 1390 تا 1391معاون نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و از سال 1391الی 1394 معاون نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه شهرکرد و از سال 1394 تا کنون مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه پیام نوراستان بود.

شایان ذکر است؛ حجت الاسلام حمزه مسئول سابق نهاد نمایندگی رهبری دانشگاه شهرکرد پیش از این به عنوان مسئول نهاد نمایندگی رهبری دانشگاه باهنرکرمان منصوب شد.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید