English   |     |     |   جمعه ١ بهمن ١٣٩٥

تاريخ و زمان انتشار :        30 آذر 1395 ساعت 15:06 تعداد بازديد کنندگان:           321
بازدید شهردار شهرکرد از پروژه های عمرانی دانشگاه شهرکرد

شهردار شهرکرد از پروژه های عمرانی دانشگاه شهرکرد بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد روز سه شنبه30آذر 95، شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهرکرد، نورالله غلامیان شهردار شهرکرد و جمعی از مسئولان دانشگاه شهرکرد و شهرداری از پروژه های عمرانی در دست احداث دانشگاه بازدیدکردند.

رییس دانشگاه شهرکرد در این بازدید گفت: دانشگاه شهرکرد آمادگی همکاری کامل جهت انجام پروژه های تحقیقاتی منطبق با نیاز های شهرداری شهرکرد را دارد.

در این بازدید شهردار شهرکرد نیز از روند اجرای پروژه  عمرانی سر درب اصلی دانشگاه شهرکرد ابراز خشنودی کرد و قول مساعد داد که محوطه سازی مقابل سر درب جهت اتصال به جاده اصلی با همکاری و مساعدت طرفین بزودی انجام شود. همچنین نورالله غلامیان در این بازدید، خواهان استفاده از توانمندی های دانشگاه شهرکرد در مدیریت شهری شد و گفت: ما دانشگاه شهرکرد را از خود می دانیم و بیشترین تعامل و همکاری را با این دانشگاه داریم.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید