English   |     |     |   جمعه ١ بهمن ١٣٩٥

تاريخ و زمان انتشار :        30 آذر 1395 ساعت 15:25 تعداد بازديد کنندگان:           352
امضاي تفاهم نامه همكاري مشترك بین دانشگاه شهركرد و شهرداری شهرکرد

تفاهم نامه همكاري مشترك بين دانشگاه شهركرد و شهرداری شهرکرد به امضا رسيد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه شهركرد، به همت معاونت پژوهشی و دفترارتباط باصنعت دانشگاه شهركرد، تفاهم نامه همكاري مشترك بين دانشگاه شهركرد و شهرداری شهرکرد، به منظور گسترش همفکری و همکاری های آموزشی- پژوهشی و نیل به بالندگی و رونق شهری و چاره جویی برای حل مشکلات و معضلات علمی، فنی و اقتصادی موجود در هر دو مجموعه، توسط شایان شامحمدی رییس دانشگاه شهركرد و نورالله غلامیان شهردار شهرکرد، روز سه شنبه30آذر1395در محل دانشگاه شهرکرد به امضا رسيد.

گفتنی است؛ تعریف و اجرای پروژه­ های پژوهشی و تحقیقاتی مورد نیاز طرفین ، برگزاری دوره های آموزشی، استفاده متقابل از کتابخانه ها و بانک های اطلاعاتی یکدیگر، انجام بازدیدهای متقابل علمی، تبادل آمار و اطلاعات علمی، انتشار مجله،کتاب و مقالات تخصصی به طور مشترک، بهره مند شدن طرفین از امکانات مشترک مانند توان های فکری،تجربی،پژوهشی،آزمایشگاهی،کارگاهی و...، انجام امور مطالعاتی و امکان سنجی طرح ها و پروژه های مورد نیاز طرفین از مهمترین مفاد این تفاهم نامه است.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید