English   |     |     |   جمعه ٨ اردیبهشت ١٣٩٦

تاريخ و زمان انتشار :        4 دی 1395 ساعت 14:37 تعداد بازديد کنندگان:           600
ساخت سيستم تحقيقاتي-آموزشي اينورتر و درايوهاي AC توسط عضو هيات علمي دانشگاه شهركرد

سيستم تحقيقاتي-آموزشي اينورتر و درايوهاي AC توسط عضو هيات علمي دانشگاه شهركرد ساخته و رونمايي شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه شهركرد، سيستم  تحقيقاتي-آموزشي اينورتر و درايوهايAC،  توسط دكتر غلامرضا عرب ماركده، عضو هيات علمي دانشكده فني مهندسي دانشگاه  شهركرد طراحي و ساخته شد.

سيستم  تحقيقاتي-آموزشي اينورتر و درايوهايAC ، علاوه بر امكان آموزش مفاهيم كنترل حلقه بسته انواع موتورهاي الكتريكي AC و اينورترهاي مورد استفاده در توليد انرژيهاي تجديدپذير نظير سلولهاي خورشيدي و ... ، ‌امكان اعمال كليه روشهاي كنترل پيشرفته موتور هاي AC و اينورترها را به منظور انجام فعاليتهاي پژوهشي و تحقيقاتي در دوره هاي تحصيلات تكميلي فراهم مي نمايد. در بسياري از دانشگاهها و مراكز آموزشي براي آموزش درايوهاي الكتريكي، اغلب از درايوهاي استاندارد موجود در بازار نظير درايوهاي LS, ABB, Yasgawa و ...استفاده مي شود. اين درايوها  هر چند، در صنعت درايو امتحان خود رابه خوبي پس داده اند، اما امكان اعمال روشهاي مختلف كنترل موتور نظير كنترل اسكالر، برداري، مستقيم گشتاور را با قابليت تنظيم ضرايب كنترل كننده ها در محيط نرم افزارهاي استاندارد آموزشي كه براي دانشجويان آشنا باشد را ندارند و صرفا  براي كاربردهاي صنعتي ساخته شده اند. در اين سيستم، با استفاده از ريزپردازنده ديجيتال TMS320F28335 در محيطي كاملا گرافيكي و ويژوال،  امكان اعمال هر روش كنترلي را  بر روي انواع درايوهاي الكتريكي AC و اينورترها فراهم مي نمايد. ضمن اينكه حفاظتهاي لازم براي جلوگيري از اشتباهات كاربر را نيز انجام مي دهد.

گفتني است، انگيزه اصلي سازنده اين سيستم، تلاش جهت خودكفايي كشور در توليد آن بوده است. اين سيستم توسط يك شركت دانش بنيان  به مرحله توليد رسيده است و تاكنون چند نمونه آن به مراكز دانشگاهي تحويل داده شده است.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید