English   |     |     |   یکشنبه ٦ فروردين ١٣٩٦

تاريخ و زمان انتشار :        9 بهمن 1395 ساعت 10:43 تعداد بازديد کنندگان:           538
برگزاري چهارده كارگاه آموزشي در هفته پژوهش

چهارده كارگاه آموزشي در هفته پژوهش در دانشگاه شهركرد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه شهركرد، در هفته پژوهش به همت معاونت پژوهش و فناوری و مرکز کارآفرینی دانشگاه شهرکرد، چهارده کارگاه آموزشی جهت اساتید و دانشجویان دانشگاه شهرکرد و سایر دانشگاه  ها و همچنین مدیران و کارشناسان استانداری و فرمانداری‏هاي استان، برگزار شد.

این کارگاه‏ها با موضوعات مختلف تخصصی در حوزه هاي اقتصاد مقاومتی، شبکه و امنیت اطلاعات در سازمان های مرکز آپا، کاربرد انرژی های نو و تجدیدپذیر در راستای توسعه پایدار، فرصت ها و چالش های سد سازی و انتقال آب بین حوضه ای در ایران ، روش های مقاوم سازی لرزه ای سازه های بتن آرمه و فولادی، بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو، اخلاق در پژوهش زبان ، روش های ارتقای ضریب تاثیر پژوهش، تربیت فرزند،آشنایی با اصول و روش های کشت سلول ، روش های شبیه سازی و مدل سازی والگوریتم های بهینه سازی در فرایند های مهندسی، رفرنس نویسی با استفاده از نرم افزار اندنوت، نقش های هندسی و شیوه های ترسیم نقوش بدیع، مقاله نویسی در تربیت بدنی و علوم ورزشی طی دو هفته متوالی برگزار گردید.

گفتني است، این کارگاه ها با مشاركت22 مدرس و حضور 484 شرکت کننده برگزار شدند و در پایان به شرکت کنندگان، گواهی شرکت در کارگاه اعطا گردید.

شايان ذكر است، هفته پژوهش امسال با شعار"پژوهش تقاضا محور و تجاری سازی فنآوری، زیربنای اقتصاد مقاومتی"از 16 تا 20آذر 95 برگزارشد.

نام:

ادرس پست الکترونيکی:

نظر شما:

صفحه اصلی دفتر مقام معظم رهبری ریاست جمهوری تماس با ما نقشه دانشگاه دفتر تلفن پیوندهای مفید